pull&bear antrepodan çıkış ve kargo süresi

Selam süslüler, pull&beardan online bir alışveriş yaptım. Hala antrepodan çıkmamış görünüyor. Sipariş veren var mı? Varsa azıcık bilgilendirse çok cici olur ^^

1. kargoda hızlılar, memnunum. eğer bugün yaptıysan en geç yarın bilgilendirme maili alırsın ve kargon çıkmış olur yola. perşembe de elinde olur. yani en geç cuma ulaşırsın kargona ^^

17 nisan 2017 15:56

2. ben de pull and bear dan değil ama zaradan alışveriş yapmıştım ertesi gün mağazadan teslim almıştım. hızlılar gerçekten.

17 nisan 2017 15:58

3. Teşekkür ederim tatlışlar <3

17 nisan 2017 16:00

4. zara, bershka ve pull&bear hepsinden online alışveriş yaptım. aralarında en hızlısı zara.

pull&bear'dan ilk siparişim için; mağazada teslime hazır olduğu halde ne gönderildiğine dair mesaj geldi ne de sipariş güncellemesi yapıldı. daha sonra mağazaya gittiğimde sorup teslim aldım.

bershka da depodan çıktığı halde 1 hafta sonra mağazadan teslim alınabilir durumdaydı.

17 nisan 2017 16:17 17 nisan 2017 16:17

5. yok yok pull and bear hızlı gayet. ben memnunum bebiş

17 nisan 2017 16:30

6. (yazar: caraazul ) benimki eve sipariş ama biraz önce de mail geldi, depodan çıktığına dair, umarım sizinki gibi olmaz :(

Anonim seni seviyorum kalbime serin sular serpiyosun sjsjdjd

17 nisan 2017 18:14

7. mağazadan teslim olunca farklı olabilir tabi, umarım sıkıntı yaşamazsınız.

17 nisan 2017 18:21

8. <3 ^^