rüyada evleneceğin kişiyi görmek/hıdırellezle alakalı değil?

süslüler hani yastığmızın altına tarak falan koyuyorduk rüyada ileride evleneceğimiz kişiyi görmek için, neydi o? gün fark etmiyordu deneyip de sonuç alan var mı? eğlence amaçlı sadece

1. Üstteki cevap silinmiş, neyse.

6 mayıs 2018 15:45

2. O anahtar muhabbetini yapmıştım ben muhabbet olsun diye. Bir sonraki birlikte olacağım insanı gördüm (o zaman tanışmıyorduk) , ama çok kısa sürdü.

6 mayıs 2018 15:51

3. Su içmemek demek vücudunuza h2o girmiyor demek değil tabi ama neyse:)

Binlerce alevi bu orucu tutuyor daha ölen duymadım.

6 mayıs 2018 15:52

4. Bizim tanıdık gençken yapmış. Uyumadan bolca tuz yalamış. Gece rüyasında şuanki kocasının elinden su içmiş :d suan 50li yaşlarındalar. Rüya gördüğü vakit eşini tanımıyormuş. Rüyadan sonra tanışıp kaçarak evlenmişler :d

6 mayıs 2018 15:56

5. Şu tuz olayını yaptım ben 4 yıl önce falan. Rüyamda su dye ağlıyordum bir sitenin önünde. Pierre van hooijdonk vardı fıtbolcu hatırlar mısınız bilmem. O acıyıp su vermişti bana shshaja. Ne alakaysa bilmiyorum. Bakalım daha tanışmadık kendisiyle adam ölmeden tanışırız belki

6 mayıs 2018 16:28

6. Süslü merhaba. Tarak olayini bilen başkasıyla ilk defa karşılaşıyorum. Anne tarafım Romanyalı ve orada anneannemin annesine tanıdığı bir kadın yapmış bunu, o zamandan beri nesilden nesile yapılan bir şey oldu bizde ama Türkiye'de ilk defa duydum mutlu oldum nedense. Bu arada annem bana da yaptı ve su anki sevgilimi gördüm, bakalım ne olacak :d

6 mayıs 2018 16:29

7. Tarak olayı nasıl yapılıyor tam olarak

6 mayıs 2018 16:52

8. bunu bana arkadasim anlatmisti. asiri asiri asiri tuz yiyomussun icin yaniyomus o sekilde uyuyomussun ve ruyandaki kisi evlenicegin kisiymis. annesi, teyzesi, yengeleri falan denemis zaten hep, oyle demisti arkadasim. ama bildigim kadariyla -ne kadar dogru emin degilim- bunu yapmak icin bir zaman varmis yani hadi suan yapiyim gibi bir sey degilmis.

6 mayıs 2018 19:56

9. bu arada ben anahtari yapmistim ama hic hatirlamadim kalkinca, evlenmiyo muyum acaba ya djdkdjjddj tekrar birinin evine gideyim bari

6 mayıs 2018 19:58

10. ya şu tarak olayı nedir söyleyip kaçmışsınız herkes de sormuş ben de çatlicam meraktan :(

6 mayıs 2018 22:50