regl döneminde ödem tutmayan şişmeyen var mı?

arkadaşlarım şikayet ettikçe şaşırırdım bu kez takip ettim bir ay her gün tartıldım ölçülerimi aldım, adet döneminde gram değismedim ne şiştim ne de ödem tuttum. bu arada her ay düzenli olurum ilk gün biraz agrım olur kanamam da yoğun değildir. bu durum bir doktora gitmeyi gerektirir mi normal mi?

1. İyi olan birşey neden doktora gitmeyi gerektirsin ya? Biraz mantıkla gidin lütfen hastanelere.

5 eylül 2023 10:51

2. A1 kanamam da yoğun değil ya belki dönemi sağlıklı atlatmıyorum diye düşündüm.. yoksa tabi ki ödem tutmamak çok iyi benim için.

5 eylül 2023 10:53

3. Ne güzel süslüm... imrendim size. Benim de kanamam aşırı olmaz 4 gün sürer sağlık olarak hiçbir şeyim yok normalsin dedi doktor kontrole gittiğimde. Ama ben öyle bir ödem tutuyorum ki... kilo verme sürecindeyim bugün reglimin 3.günü, ilk gün 1 buçuk kilo fazla çıktım 🥲 diyetisyenim ödem atıcı liste verdi onu uyguluyorum şimdi. Çok sıkıntı ya ellerim ayaklarım aşırı şiş

5 eylül 2023 10:59

4. süslü ben de ödem tutmam. ayrıca kanamam da yoğun değildir. benim de içi rahat etmemişti ve bu durumu jinekoloğumla görüştüm. o da kanama miktarının çok önemli olmadığını söylemişti.

5 eylül 2023 11:02

5. A3 kadın olmak zor maalesef :/

A4 A5 teşekkür ederim kafaya takmıyorum o zaman :)

5 eylül 2023 12:03