regl iken denize giriliyor mu? siz giriyor musunuz?

sb kızlar. giriliyor mu eğer giriliyorsa ne kullanıyorsunuz?

1. Tamponla olur da peçeteyle olmaz o dağılır gider bence

2 temmuz 2020 19:14

2. Ben tamponla giriyorum. Tampon kullanamazken çok yoğun günü değilse günlük ama kalın olan pedlerden takıyordum kotexin zaten suyun içinde hiç gelmiyor nasıl duşta falan gelmiyorsa. Ama tampon en rahatı kesinlikle

2 temmuz 2020 19:20

3. Pedle suya girmek mi? Subhanallah butun suyu emer o.. ayrıca benim dusta da kan geliyo?

2 temmuz 2020 19:25

4. peçete korkunç bir fikir. ben geçen sene tatil üstü regl olacaktım. geciktirici yazmak için doktoruma gitmiştim. bilgisine çok güvendiğim bir doktor. geciktiricinin masum olmadığını ve hiçbir şey kullanmasam dahi sıkıntı olmayacağını söylemişti. sadece bikiniye dikkat etmek lazım demişti, hijyen konusunda. içiniz nasıl rahat ederse öyle yapın elbette. tampon iyi bir fikir. peçete normal vakitte de kullanımı sakıncalı vulva için. araştırıp bakabilirsiniz. sevgiler.

2 temmuz 2020 19:26

5. Soruyu okuyunca aklıma direkt denizde yüzen ped gördüğüm geldi :( giriyorsanız lütfen önlem alarak girin önlemsizlik kötü görüntülere de sebep oluyor. Soruya cevabım ise ben girmeyi tercih etmiyorum bakteriye açık olduğu için, bir şey olmicaksa bile içim rahat etmiyor ne olur ne olmaz giremiyorum

2 temmuz 2020 19:27

6. ben sağlıklı mı diye sormak istemiştim. asla peçete ya da pedle girmem zaten. tampon ya da son dönemde kullanılan menstrüal kaplar kullanılır mı diye merak ettim. tampon da hiç kullanmadım ama ilk defa 1-2 günlük tatil denk geldi ve regl olucam o yüzden göze aldım girmeyi. acaba kap da kullanılır mı?

2 temmuz 2020 19:37

7. Arkadaşlar yapmayın ya. Peçete ve pedle girmek gerçekten sağlık ve hijyen açısından çok kötü. Tampon kullanın kesinlikle. Ped diğer süslünün dediği gibi tüm tuzlu suyu çekecek ve direk mantar yani. Boştan yere bir de tatilin içinde mantarla falan uğraşmayın. Tampon en iyi çözüm, bir de primolut kullanmıştım ben çok kez

2 temmuz 2020 19:58

8. tamponpa girilir süslü denize ben giriyorum hep

2 temmuz 2020 20:00

9. Bakireler de tampon kullanabilir süslü sen pedi falan boşver en sağlıklısı tampon

2 temmuz 2020 20:38

10. o zaman tampon alıcam kesinlikle teşekkür ederim kızlar :)

2 temmuz 2020 20:39