regl olamıyorum ??? korona mı stres mi 13. gündeyim? var mı reglisi geciken benim gibi?

senelerdir düzenli adet olurum. bu ay adet günüm 13 gün geçti hala tık yok. adaçayı , kekik çayı vs hiçbir işe yaramadı. yaklaşık 2 haftadır bütün pms belirtilerim var ama hiçbir şekilde tık yok. ayrıca kasıklarıma resmen bıçak saplanıyor. her gece oldum diye sabaha uyanıyorum ama sonuç yine olmamışım :( bayram biter bitmez doktora gitmeyi düşünüyorum ancak bir yandan da oldukça korkuyorum ya ciddi bir şeyse diye. artık son çare buraya yazıyorum malum sokağa çıkma yasağında ve bayramda hastaneye gidemediğim için çıldırma noktasındayım evde. kasıklarım inanılmaz ağrıyor akıntı oluyor ama regl yok .deliricem kızlar ya varsa öneriniz açığım :(((((((((((((((((((

1. Benim de 20 gün kadar geçikmişti kendi haline bırakınca geldi ama şu olaylar bitince mutlaka doktora gideceğim ben de.

26 mayıs 2020 00:35

2. Rahatla bebegim. Dertleri sikintilari at aklindan.

26 mayıs 2020 00:35

3. Muhtemelen stres. Olamıyorum diye düşündükçe de ileri atıyosun sanırım. Bazen olabiliyo böyle aksamalar. Baktın bu böyle devam ediyo bi doktora gidersin. Zararsız kistler olabiliyo. Ya da bilmediğimiz başka bir durum. Ben de üni zamanları yaşamıştım 2 ay üst üste.

26 mayıs 2020 00:36

4. evet çok normal bir durum. 1 aya kadar gecikmesi normal döngüde sayılıyormuş. eğer doktora gidecekseniz 1 ayı bitirin öyle gidin diyorlar. keza benim doktorum da aynı şeyi söyledi. hava değişimi ve stres etki edebiliyor.

13 günde endişelenecek bir şey yok süslüm.

26 mayıs 2020 00:40

5. 11 gün gecikmeyle ben de katılıyorum

26 mayıs 2020 00:44

6. Benim mart ayından beri hep geç oluyor. Bu sürece yoruyorum ama bir yandan da korkuyorum. Geçen ay 37. Günde olmuşum. Şimdi 38.gündeyim 8 gün gecikti ama tık yok. Hormonal bir sıkıntım mı var acaba diye düşünüyorum yüzümde de hiç olmadığı kadar sivilce çıkıyor. 2 kez de korunmasız ilişkiye girdim şuan her türlü ihtimalden korkuyorum yani :)

26 mayıs 2020 00:53

7. anonim 6cım Ben de korunmasız ilişkiye girdim ama dışarı boşalma yöntemiyle .son ilişkiden 10 gün geçtikten sonra baktım adet de gelmiyor test yaptım ve sonuç negatif çıktı. Testi alma aşaması berbat hissettirse de sonuç biraz beni rahatlattı.Ama yine de kesin olmayabilir diye ondan da korkuyorum. offf çıldırcam

26 mayıs 2020 00:59