yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    7 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    reglken lazer ya da iğneli epilasyon yapılır mı?

    koltuk altım için görüşmeye gidecektim.istediğim iğneli ama lazer epilasyon da olabilir,neye karar verilirse yani. reglken bunlardan birine başlamak sorun olur mu?bir de görüşmeye gidince direk başlanır mı yoksa gün mü verilir?

    1. Yeterince araştırdın mi bilmiyorum ama bazıları koltuk altına lazer epilasyon yaptırmış ve daha ağır bir koku oluşmaya başlamış güzelçe araştır ben lazer taraftarı değilim 

    25 ağustos 2018 15:49

    2. 1.anonim o yüzden iğneli düşünüyorum ben de ama gideceğim yerde ikisi de var,görüşüp karar verilir diye düşündüm.

    25 ağustos 2018 15:50

    3. Ben de koku derdim olmasın diye koltukaltıma yaptırmıyorum, cidden hiç başıma bela almak istemedim.

    25 ağustos 2018 16:10


    4. koltuk altımda kararma olduğu ve aldıktan hemen sonra çıkmaya başladığı için epilasyon şart bana.

    iğnelide kararma geçiyordur umarım da reglken yaptırılır mı süslüler?

    25 ağustos 2018 16:14

    5. Neden yaptırılmasın ki, belki biraz daha fazla acı hissedersiniz ama yaptırmanıza engel bir şey yok benim bildiğim kadarıyla.

    25 ağustos 2018 16:30

    6. Direkt başlanmaz, konuşursunuz gün verirler. Regl iken lazer yaptırılır mı kısmının cevabı ise; evet yaptırılır ama canınız normal zamankinden biraz daha fazla acıyabilir. Şöyle diyeyim benim normalde acı eşiğim düşüktür ama iğneli epilasyon boyunca hep sonuca odaklı olarak totem yaptığım için dayandım, aman aman acımadı da. Ama regl iken imkanı yok dayamıyordum. O yüzden regl bitimine yakın başlansa daha iyi olur gibi. 

    25 ağustos 2018 16:44

    7. lazerinizi veya iğnelinizi hormon dengesini yakalayıp daha çabuk sonuç alabilmek için reglinizin bitiminde 5-6 gün sonraya randevu almaya dikkat edin bence. dedikleri gibi evet yaparlar ama canınız daha çok acır. hormonlar yüzünden yaptırdığınız seans boşa da gidebilir.

    26 ağustos 2018 00:21