rengi koyu gelen fondöteni nasıl değerlendirebilirim?

süslüler çok sinirim bozuk. satıcı önerisiyle max factor lasting performance fondöten aldım. yüzümde denedik, mağazada rengi tam olmuş gibiydi. ama eve gelip kullanınca gördüm ki inanılmaz pembe duruyor yüzümde. kullanmam mümkün değil. ivory rengi aldığım. acaba tester başkaydı bana başka ürün mü verildi diye bile düşünüyorum. ama geri götüremem açtığım kullandığım için almayacaklar. nasıl bunun rengini açabilirim. işin kötüsü bu ay çok harcama yaptım. bunu çöpe atıp yenisini alacak durumda değilim.

1. sanırım tek çareniz fondöten açıcı almak veya fondötenin üstüne açık renk kapatıcı ile aydınlatma yapmak. cilt renginiz ve cilt tipiniz nasıl bilmiyorum ama bir açık ton pudra da iş görebilir.

27 ekim 2017 22:51

2. Cildim çok beyaz genelde her fondötenin en açık rengini alırım. Satıcılar her ne kadar kireç gibi olursun dese de en açık renkler bana anca oluyor :(

27 ekim 2017 22:53

3. siz de aynı benim gibiymişsiniz çok iyi anlıyorum ondan bir açık ton pudra bulup bulamayacağınızdan şüphe ettim çünkü ben de bulamıyorum. :( fondöten açıcılar fondötenden daha pahalı o yüzden ya açık renk kapatıcıyla birlikte kullanın ya da güneş kremiyle karıştırın. başka bir çözümü var mı bilmiyorum. :(

27 ekim 2017 23:04

4. Bence de güneş kremiyle seyreltebilirsiniz, açık renk kapatıcıyla karıştırabilirsiniz bile, ben bitmek bilmeyen yoğun kıvamlı kapatıcılarımı ekliyorum bazen fondötene. Elimde karıştırıp fırçayla uyguluyorum

27 ekim 2017 23:07

5. (yazar: Otuzuncuharf) çok teşekkür ederim zahmet vermek istemem size :)

Avene güneş koruyucum. Genelde fondötenimi kusturuyor o yüzden karıştırınca nasıl olur bilemedim. Cildim yağlıya dönük karma çünkü. Yine de şansımı deneyeceğim. Bir de fondöten pembe alt tonlu olduğu için ister istemez açsam bile olmacak gibi anlayamadım umarım açılır :(

27 ekim 2017 23:27

6. Sizin için zebramodan baktım. Bir satıcı %25-30 dolu body shop renk açıcıyı 13 tlye bırakıyor. Bence işinizi görür. Kargoyla 15 lira gibi bir fiyatı olur.

28 ekim 2017 00:34

7. Yardimci olur mu bilmiyorum ama bende de aldigim pudra çok pembe durmuştu sonra fircayla değilde sungerle uyguladim ve cilt rengime gayet uydu.

28 ekim 2017 18:26