retinol/retinal vs söylenildiği kadar etki ediyor mu?

güneş kremini düzenli kullanmadığım için cesaret edemiyorum ama çok da merak ediyorum :(

1. Ben 2 haftadır acnelyse %0,025 versiyonu ile deniyorum. Etkileri zaman içinde gözlemleniyor ama güneş kremi sureceginize güvenmiyorsaniz asssssla başlamayın. Evde bile kullanmak gerekiyor. Yoksa çok ciddi lekeleriniz olur. Geçirmesi en zor hasarlardan biri de leke biliyorsunuz.

20 eylül 2022 12:32

2. Offf yine güneş kremi yüzünden bı guzellikten mahrum kaldım. Valla bıktım artık ne sabrım var ne alışkanlığım ne de param. Dışarı çıkarken bı tek sürüyorum o da yenilemiyorum ben. Evde hiç sümrüyorum ve ev full güneş alıyor. Çare olarak güneş görmeyen oda da vakit geçiriyorum çoğu zaman. Daraldım ha

20 eylül 2022 12:35

3. bariyerinizi zedelemezseniz ve sabrederseniz gerçekten bebek poposu gibi oluyor. Foto ekleyemeyi bilsem o bebek poposundan daha da iyi olan cildimi atardım ama bilmiyorum

20 eylül 2022 12:40

4. Ne kullanıyorsun a4cüm, retinol mü retinal mı?

20 eylül 2022 12:58

5. ordinary squalene içindeki %1 retinolü kullandığımda mükemmel sonuçlar almıştım ama 3 ayın sonunda. Bariyer kurtaran ürünlerim olmasa çok fena olurdu cildim. Oldukça minimal bir rutinde kullanmıştım. Bi ara cildime su bile değdirememiştim ama çabuk toparlamıştım. Elimdeki good molecules retinol bitince yine squalene içinde 0.5'liğii kullanacağım

20 eylül 2022 13:26

6. Revolution skincare retinol squaline planlı mi yoksa acnelyse mi alsam cildim bu tarz doktor kremlerine alışkın izler var ve alnımda ince cizgiler var kullansam mi birde lrp baume almayı düşünüyorum nasıl olur sizce. 30 yaşındayım ya da başka onereceginiz

20 eylül 2022 14:35

7. retinol en iyi peptit ile çalışır son anonim, bence baume dışında bir de güzel bir peptit serumu alın

20 eylül 2022 14:45

8. Kesinlikle evet