rezil olduğum ya da tabiri caiz ise mallik yaptığım anlari asiri takinti haline getiriyorum?

mesela 3 yil falan önce harbi asiri rezil bir sey yasadim hala her gün düşünmeyi durduramayip kendimi rahatsiz ediyorum ya da bi gruba bir sey atip pisman olup siliyorum ama bir gün falan kimse umursamasa da buna takıyorum bunun gibi seyler saçma biliyorum ama kendimi durduramiyorum ne önerirsiniz pls help

1. Bu ben ve bence özgüven eksikliğinden :((

12 aralık 2020 01:23

2. Dün gece aşırı sarhoş şekilde flörtüme tüm beynimi açtım. Kendimi şu an o kadar aptal ve cıplak hissediyorum ki. Sizi çok iyi anlıyorum süslü. Özellikle ben alkollüyken çenem düşüp ne var ne yok ortaya anlatıp sonra utancımdan uzun süre kendime gelemiyorum. Beynimin bütün derinliklerini çıkarınca savunmasız hissediyorum. Aklıma geldikçe ağlayasım geliyor. Keşke zamanı geri alıp dün geceye gitsem ve hiç konuşmasam.

12 aralık 2020 01:26

3. A2 seni çok iyi anlıyorum sarhoşken yaptığım saçmalıkları saymıyorum bile:( a1 aslında özgüveni yüksek biri olarak cevrem beni tanimlar ve ben de öyle düşünüyorum ama belki icten içe vardır bilemiyorum tek bildiğim kafayı yemek üzere olduğum yemin ederim beykimi matkapla delmek istiyorum

12 aralık 2020 01:30

4. kabine kiyafet denemeye giderken karşıma biri çıktı, filmlerdeki gibi bir sağa bir sola kayıp geçmeye çalışıyoruz. en son hihihi pardon dedim kafamı kaldırdım, karşımdaki aynaymış ve bunu herkes gördü. var mı arttıran? :D

şaka bir yana süslü kendimizi çok fazla düşünüyoruz, kimse üzerimizde o kadar düşünmüyordur yani. bir de ben bunun başkaları tarafından onaylanmama kaygısından geldiğini düşünüyorum, en azından bende öyle. bunu bir şekilde aşmamız gerekiyor sanırım.

12 aralık 2020 01:33

5. Süslüm o rezil ve seni dibe çeken an aklına her geldiğinde kendine gül ve "oh ne iyi yapmışım" de. "gülecek malzeme çıkmış bana" de. "bir daha yapmiyim bari ya" de. Böyle böyle zihninde konuyu kapatıp hayatta güzel başardığın şeyleri düşün. Geçtiğin zor bi sınavı, astığın zor bi engeli vs vs vs. Hayatındaki güzel olan şeyleri ve seni güldüren şeyleri düşün. Karikatür oku en kötü, bana iyi geliyor

12 aralık 2020 01:37

6. Ben de sık sık yaşıyorum bu durumu. Şöyle düşünerek aşmaya çalışıyorum: herkes aynı benim gibi kendi yaptığı ettiği şeyler üzerine düşünüyor. Yani sizin rezillikleriniz kimsenin o kadar da umrunda değil sandığınız gibi.

12 aralık 2020 01:45

7. a5 zaten söyledim çoğunluk herkesin basina gelebilecek seyler ben büyütüyorum zaten bazen de düşünmeden davrandigim fazla oluyor belki ortalama birinden biraz daha fazla mallik yapıyorumdur ama olay zaten benim abartip büyütmem ve farkinda olmama rağmen bir sey yapamamam. cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum bu arada

12 aralık 2020 01:46