yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    3 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    rihanna ve drake arasında neler oldu ?

    yabancı magazinsever süslülerimizi bekliyorum cevaplara shfjggj bu ikili çok tatlıydı beraber epey turnelere falan çıktılar dövme yaptırdılar drame aşkını ödül töreninde itiraf da etmişti 20 yaşından beri onu seviyorum falan sonra o arada noldu ben kaçırdım. jlo ile fotoğraflar paylaştılar ilişkileri varmış falan bu rihannanın yüzü gülmeyecek mi yaaaa :///

    1. Rihannanın gözünden bakınca drake de o kadar sevimli değilmiş ama. Rihanna ödül alıcağı zaman aşk ilanları bilmem ne. Kadın için önemli bi an, drake resmen o anı çalmaya çalışmış ondan aslında. Ropörtajında buna benzer şeyler demiş rihanna, arkadaştık ama artık değiliz; düşmanım bile değil demiş.

    6 mayıs 2018 16:33

    2. drake bu kadar meshur olmadan önce sevdigi bi ünlü olmayan kız var.google görsellerde çıkıyor.amerikan medyasında ask varsa ününüz artıyor.önceden beraber şarkılarıda vardı ama ayrıldılar.en son work sarkısını beraber yaptılar.o sene drake in albümleri zirvedeydi.rihanna da bi nevi ününden faydalandı.nicki minajla eskiden takılmıs simdi yakın kankası beraber remy ma ya diss falan atıyorlar.jennifer lopez ide sevmedi sevgili oldu onu bi p***o film oyuncusuyla aldatmıs.görüntüleri çıkmış klupte.hatta o kadın ondan hamile kaldıgını iddaa etmiş dava falan açmış.o yuzden jlo ondan ayrıldı.

    6 mayıs 2018 19:39

    3. tam benlik soru tabii ki cevaplayacağım :D

    bu ikisi 2009 mayıs'ta tanışmışlar bi bowling partisi gibi bi şeyde. drake de o zaman ilk albümünü daha tamamlamamış ünsüz ünsüz kendi halinde takılıyor. ilk albümündeki fireworks adlı bi şarkıda o ilk datelerinden bahsediyordu çok tatlı. 2010 sonunda da what's my name çıkıyor herkes o videodan sonra ikisini yakıştırıyor tabii bir de rihanna chris brown olacak şerefsizden ayrılmıştı herkes kız için seviniyordu. rihanna bununla takılmış ama drake çok aşamamış gibi şarkılarında falan sürekli bahsediyordu. 2011 nba all star'da da beraber samimi bir performans sergileyince dedikodular yine başladı. sonra take care'i söyleyip klibini çektiler. ama videonun üzerinden 1 ay geçmeden drake bunu No Lie diye bi şarkısında dissledi. sonrasında drake ve c. brown 50 cent'in partisinde denk geldiler gece kulübünde kavga çıktı drake chris'in kafasında şampanya şişesi kırdı fotoları falan var adam gibi adamlıkaksjdhsjdgfdhsjdgfdhsjfghsk. 2013'te bu salak rihanna chrisle yine takıldı beraber grammylere gittiler drake bozuldu tabii. ama 2014'te bi konserinde rihanna'ya seranat yaptı çok tatlıydı asjhdghsjdhjs. drake'in 2015'teki coachella performansında da rihanna bunun backstageindeydi, 2016'nın başında da beraber work'ü yaptılar zaten. drake snl'e çıktı sadece arkadaşız dedi ama birkaç ay sonra beraber görüntülendiler yine. 2016 ağustos'ta da vma'de bomba patladı ama rihanna buna hiç pas vermedi :D aralıkta da drake j.lo ile foto atınca rihanna fena bozuldu ve j.lo ile iletişimini kesti. ama sonrasında j.lo da eski beyzbolcu şimdinin spor yorumcusu alex rodriguez'le çıkmaya başladı, o ikisi hala beraberler bu arada. rihanna da arap bi işadamı buldu onunla çok mutlu şimdi. drake çok pişman diyolar lol :d rihanna da vogue'daki röportajında arkadaşım değil ama aramız kötü de değil dedi.

    ikisinin ilişkisini saplantılı gibi takip ettiğim için hızlı hızlı ve çok uzun yazdım sori :d

    6 mayıs 2018 23:34