roaccutane kullananlar ya da kullanmış olanlar, reglinizin düzeni bozuldu mu kullanırken?

kullanmaya başladığımdan beri regl düzenim yerle bir oldu resmen. sizde böyle olmuş muydu?

1. ilk ay 15 gün regl oldum süslü. delirecektim. ikinci ay normal düzenine göre 5-6 gün geç başladı ama insani kanamalarda ve sürede gerçekleşti. henüz üçüncüyü görmedim bakalım.

15 ocak 2022 03:19

2. A1 süslü bende de ilk ayda 2 kez regl oldum. 2. Ayda da 1 hafta gibi gecikti ve o kadar ağrılı oldu ki ölüyordum ağrıdan. 3. Ve 4. Ayda 4 gün falan gecikti ve yine çok ağır geçti. Umarım ilacı bırakınca düzelir

15 ocak 2022 03:27

3. evet bozulmuştu. tedavim toplamda 8 ay sürdü, tedavi olduğumda lisedeydim. sadece kullanmaya başladığım ilk ay regl oldum, daha sonra bitene kadar olmadım. yani yaklaşık 6-7 ay boyunca regl olmadım, tedavim bitti ilacı bıraktım regl oldum.

O dönemde ne kadar kadın doğumcuya gittiysem gerekli tahlillerden sonra ilaçtan kaynaklı olduğunu söylediler. İlaç yeterince ağır olduğu için ekstra ilaç da veremediler, yaşım küçüktü çünkü. Tedavi bittikten sonra birkaç ay içinde normale döndü ama. yaşınız kaç bilmiyorum ama yine de bir kadın doğum uzmanına görünün isterseniz, belki faydası olur.

15 ocak 2022 10:10

4. Süslüler kaynak yapıyorum ama tedaviniz bittikten ne kadar süre sonra ağdaya veya lazere başladınız? Benim de bitecek de yakında

15 ocak 2022 10:12

5. ben yüz bölgemde ağda yapılırken çok sorun yaşıyordum derim elimde kalıyodu resmen ahdhaksj cımbız ve iple alıyordum yüz bölgemdeki yerleri. ama diğer bölgelerde hiç sorun yaşamadım ağda yaparken. lazeri bilmiyorum, hiç yaptırmadım.

15 ocak 2022 10:14

6. hayır süslü 11 ay kullandım hala kullanıyorum bozulmadı benim