robot süpürge tavsiyesi verebilir misiniz süslüler?

fiyat aralığım yok emiş gücü yüksek olsun istiyorum

1. Dyson yeni robot süpürge çıkarmış fiyatına bakmadım ama düşünülebilir.

Ben roborock s7 kullanıyorum çok memnunum bebeğim o benim.

3 haziran 2023 18:39

2. Tl olarak hesaplayınca 50bine tekabül ediyo :) haritalamdırmada sorun çıkarttı mı süslü? Bi de halıyı temizlerken ' temizleme izi ' çıkarıyor mu :)

3 haziran 2023 18:56

3. Bir roborock s7 tavsiyesi de benden. Hayir hiç sorun yasamadım tek sorun merdivenleri algılayamadı gitmeye calıştı onu da duvarla hallettim . Daha önce almadıgıma bin pişmanım

3 haziran 2023 19:40

4. yerli/yabancı çok fazla kanaldan çok araştırdım roborock en iyisi deniyor. roborock s7 çekim gücü yüzünden içime sinmemişti sonra s7 maxv nin trde satılmaya başladığını gördüm onu aldım vatan'dan. çoook memnunum. tek çalıştırmada silme süpürme yapıyor mopunu halıya gelince kaldırıyor çekim gücünü arttırıyor. kamerası olduğu için eşyaların yerleri değiştiğinde sorun olmuyor hiçbir eşyaya temas etmeden çalışıyor. ovarak siliyor.

3 haziran 2023 20:35

5. Benimki de roborock s7 sonic moping süslü cok memnunum süpürmesi, silmesi, haritası her şeyiyle iyi baya

3 haziran 2023 23:20

6.  bir roborock s7 daha gelsin o zaman sjdkfjdkl ben de ilk çekim gücünden korkmuştum ve maxv düşünmüştüm ancak arkadaşımda gördükten sonra maxv'ye ihtiyacım olmadığını anladım ve bunu aldım, bir de maxv'nin beyaz seçeneği olmaması benim için tam bir dealbreaker idi çünkü siyah en ufak kiri x10 gösteriyor gövde pasaklı duruyor maalesef. çok ama çok memnunum.

4 haziran 2023 15:43

7. Farklı ve çok bilinmeyen bir tavsiyeyle geldim. Wiami FX 9 Pro kullamıyorum. Tahmin etmediğim kadar iyi çıktı performansı. Tam bir fiyat performans ürünü. Biraz kör alış yapmıştım ama iyi ki de almışım.

4 haziran 2023 17:45