robot süpürge ve halı püskülü sorunsalı?

robot süpürge almak istiyorum süslülerim ancak evdeki halıların hepsi el dokuması halı kilim vs, haliyle süpürge bu püsküllere takılır mı koparır mı gibi sorular kafamı kurcalıyor, kullananlar bu konuyla ilgili engin görüşlerini paylaşsa ne güzel olur ❤

1. Bende xiaomi essential var. Salon halilarimin puskulune takiliyordu. Puskulleri halinin altina bantladim sikinti olmadi ama antredeki el dokuma halida sikinti yasiyorum hafif oldugu icin takildigi zaman kurtulamiyor puskulle beraber halida oynuyor arapsacina donuyor ortam. Haliyi kaldirip supurtuyorum orayi

21 mart 2021 18:59

2. Sırf bir katta 8 9 parça halı var süslüm, püsküllü de görüntüleri birşeye benzemez diye düşünüyorum, cevabın için teşekkürler

21 mart 2021 19:24

3. Püsküllü kilimlerim var, püsküllere mutlaka takılıyor ve gidip müdahale etmem gerekiyor, hafif olan kilimleri 2 metre öteye sürükleyip götürüyor takılınca, ağır olan kilimde de takılıp kalıyor, temizlik duruyor.

21 mart 2021 19:38

4. Lilacım teşekkürler cevabın için

21 mart 2021 19:45

5. Benim slaondaki halının püskülünün bir köşesini söktü. O kısmı aşağı bantladım. Başka vukuatı yok. İnce kilimleri alıp götürüyor bir de evet. Benim evde aşırı az halı kilim var.

21 mart 2021 20:33

6. Anon 3, Halıları kaldırma veya saçakları bantlama ihtimalim yok, hepsi dede yadigarı hereke ve İran Afganistan halıları, kilimler de ince, ben vazgeçeyim en iyisi, sen güle güle kullan inşallah

21 mart 2021 20:55