rose gold saç, akar mı kullanımı nasıl ?

süslüler merhaba ben saçlarımı boyatmak istiyorum rose gold rengine ama öyle uçuk pembe değil yani (gizlinot: resim ekleyeceğim cevap kısmına) bu saç akar mı ? zaman geçtikçe saçım kötü bir görüntü alır mı ? kullananlarda yorumlarını bekliyorum. bir de kendi saç rengimi ekleyeceğim o saçın üzerine açmadan bu rengi elde edemezler değil mi ? (gizlinot: bir de süslüler gerçek saç rengim ne bana söyler misiniz herkes farklı bir şey diyor 😂 güneşte biraz daha aşık/ sarımsı duruyor tuhaf bir renk... çözemedim )

1. (link: https://hizliresim.com/EO3gnD gerçek saç rengim )

(link: https://hizliresim.com/lQEd2p istediğim saç ) uçlarda hafiften biraz daha pembemsilik istiyorum burda pek yok gibi.

20 temmuz 2019 12:25

2. ne kadar bilemiyorum ama saçların iyi bir kuaföre gitmediğin sürece mahvolur

20 temmuz 2019 12:29

3. Çok iyi bir kuaföre gitmelisiniz ve hep gitmelisiniz. Bu rengi kaliteli olacak biçimde tutturmak zor. Tutturduktan sonra da hep bakımını yaptırmak ve şekil vermek zorundasınız. Bu saç bu modelleyken bu kadar parlak ve canlı gözükür çünkü sadece.

20 temmuz 2019 12:34

4. Kendi sac rengin cok güzel demeye geldim

20 temmuz 2019 12:36

5. Renkli boyalar 1-2 hafta canlılığını koruyor sonra aktıkça çirkinleşmeye başlıyor çok sık boyayan ve uğraşan biri olarak söylüyorum bunu. Saçınızı açtırmanız gerekiyor kesinlikle. Koyu renk saç renkli boya tutmaz açtırmadan yapsanız ışıltıdan öteye gidemezsiniz. Yaptırdıktan sonra sürekli kırılan,yıpranan saç uçları sorununuz olacak bunun için saç maskesi ve bakım yağları kullanmanız gerekecek yoksa saçınızı kısaltmanız gerekebilir zaman içerisinde. Kuaförler bu işlemleri para kazanmak için yapıyor unutmayın ki size yüksek fiyat çıkarabilir. Boyatmak masraf,bakımı ayrı masraf oluyor renkli saçın onu da belirteyim. Eğer çok istiyorsanız bir tutam yaptırıp kullanarak sonra komple boyatabilirsiniz. Hem saçınızın yapısını test eder hem de yakışıp yakışmadığını anlarsınız.

20 temmuz 2019 12:38

6. Saç rengin koyu kumral. Tuhaf ya da sarımsı değil :) Bayağı koyu, açmadan tutması imkansız. Bence de bu saç renginin kullanımı aşırı zor. Yaptırdım bitti diyemezsin. Hem iyi yapılması lazım, hem sürekli boyaydı cilaydı birseyler lazım. Akınca da turuncu olacaktır. Bunu göze alarak yaptır.

20 temmuz 2019 12:42