ruh hastası komşu vakası nereye başvurabilirim?

süslüler bu gerizekalının bir müstakil evi var yanı da bahçe fakat bu bahçe ona ait değil, başka birine ait yüzsüz bir de utanmadan garaj yaptırıp içine ali babanın çiftliği gibi bi ton hayvan yerleştirdi. köpek, horoz falan. horoz sabahları bizi uyandırıp duruyordu dayanamayıp şikayet ettim. birkaç hafta sonra geldiler götürdüler. köpeğe hiç iyi bakmıyor ve köpek sürekli havlıyor. mesela şu an onun yüzünden uyuyamıyorum. köpeğe şiddet bile uyguluyor adam gibi beslemiyor bile. daha önce de köpekleri alındı, şimdi yine bir köpek sahiplenmiş tam kurtulduk derken. bu adam uslanmıyor. nasıl bir yaptırım uygulayabiliriz? arazi de onun üstüne kayıtlı değil almanyada yaşayan bir adama ait hatta adam google mapsten arazisine bakmak istemiş adam üstüne garaj dikildiğini falan görünce atlayıp gelmis kavga etmisler falan. tam bir arsız anlayacağınız. nereye başvurayım taktım ben buna çünkü.

1. Çevre ve şehircilik

25 nisan 2022 01:17

2. Bak sana çok açık bir şey söyleyeyim hiç takma adama çünkü sonu hiç iyi değil. Benim üst katımda içip içip bağıran bir dalyarak var kaç kere uyardık yine devam etti. Geçen gün birbirimize girdik ben yaralandım o daha fena yaralandı ve davalık olduk.

Sadece yapacağın en iyi şey hayvan hakları savunucularına, instagram twitter gibi yerlerde gerçek hayvan severlere köpeğe yapılan kötü muameleyi kayda alıp göndermek. Suzionline'a bir yazın mesela, video varsa çekip yayınlayın. Köpekte çip vesaire yoksa alma durumları da var elinden. İnsanla uğraşma üzülen sen olursun.

25 nisan 2022 02:25

3. a2 şehir hayatında horozun ne işi var? insanların işi gücü var horoz sesi duymak istesek siktir olup gidip köyde yaşardık. bomboş cevap. senin komşun horoz beslese demek ki çok sakin karşılarsın, gidip teşekkür falan et hatta.

25 nisan 2022 09:37

4. a3 süslü yapayım haklısın, evimin karşısından çok net görünmüyor çünkü hayvan hep bağlı ama hayvana mama bile vermiyor max ekmek falan. köpek de geceleri hep havlıyor bu yüzden, birkaç kere ben verdim yemiyor ki hehehe falan diyor gerizekalı.

25 nisan 2022 09:38

5. çok teşekkürler a5.

bir kamyonla bir sürü moloz bıraktı arazisine kavga falan oldu ama, çok detayını bilmiyorum adam arsız. o da uğraşmak istemedi mi naptı anlayamadım. belediyeye şikayet ettim sabah. bir de bir uygulama varmış haydi diye aç bırakılan, şiddet gören hayvanlar için oraya da bildirdim. oğlu gece 12-1de keko şarkıları açıp arabayla gelir köpeği sabaha kadar havlar. tam dayaklıklar ama dur bakalım.

25 nisan 2022 10:47