rujlar bende neden koyu duruyor?

size de oluyor mu böyle süslüler? sebebini çözemedim. açık tenliyim, nc15 oluyor mac'da öyle düşünün. kendi dudaklarım çok renksiz değil ama çok koyu da değil. nude denen çoğu ruj bile bende koyu duruyor. ruj swachlarina bakıyordum az önce kadın kıpkırmızı ruj sürüyor o bile öyle doğal duruyor ki kendi dudağı neredeyse. bende patlıyor renkler. nedenleri neler olabilir?

1. Bende böyle evet, dudak rengim pigmentli bundan sanırım, renkler hep kırmızıya dönüyor, kırmızılar daha koyu oluyor. Temptalia'da bakıyorum mesela oradan 2-3 ton koyu oluyor bende fiks artık. Nude ruj bulmak çok zor oluyor. Çözümünü bulursanız bana da iletin.

17 mayıs 2023 23:04

2. Ben dudaklarıma da fondöten sürüp rengini notrledikten sonra sürüyordum süslü öyle de dene istersen. Ama yine de çözüm olmadı yani yüzümde koyu oluyor

17 mayıs 2023 23:19

3. Fondötenim yok, kapatıcı artı pudra denedim, daha kötü gözüktü, alıştım artık. Bahsettiğiniz şey renk patlaması ise beyaz ve parlak bir teniniz varsa oluyor. Mesela mac ruby woo patlıyor bende aynen öyle ama chili denedim o patlamadı daha güzel durdu kırmızısı. Deneye deneye bulmak lazım doğru renkleri

18 mayıs 2023 00:37

4. 1- Satürasyonu düşük renkler kullanmalısınız, ne demek yani parlak değil daha 'kirli' renkler. Yani bayrak kırmızısı değil kiremitli kahveli kırmızılar gibi.

1- opak renkler değil rengini birkaç katta veren onda bile dudağı tamamen kaplamayan, alttaki dudak renginin üzerine koyarak artan formülasyonlar ve mat olmayan formülasyonlar kullanmalısınız, bobbi brown crushed lip color aşırı öneririm bu formülasyon örneğine, mac lustreglass olabilir, maybelline color sensational (mat olanlar değil) peçete ile fazlası alınarak olabilir belki.

3- ruju sürdükten sonra dudak bitimi kenar çizgilerine hafif hafif pıt pıt yaparak dudak çizgisini buğululaştırabilirsiniz, ısırılmış doğal dudak görüntüsü için. Sonrasında dudakları iyice birbirine sürtüp çok çok fazla dağılmış taşmış alanları peçete ile alıp bitirebilirsiniz.

18 mayıs 2023 03:25

5. Bahsettiginiz rujlara baktım. Aynen istediğim türde süslü bunlardan bana gidecek renk kesin çıkar. Teşekkür ederim <3 Maybelline kullandım o seriden iki renk onları da beğeniyorum.

18 mayıs 2023 08:54