sözlükteki herkesin nasıl fwb/fbsi var?

nereden buluyorsunuz ve nasıl iki taraftan biri ilişki yapınca veya karşı tarafa hisler besleyin hemen bitmiyor? çok zor değil mi böyle bir dinamiği yönetmek

1. her duyduguna inanma suslu.

24 şubat 2025 20:19

2. Benim yok, hiç olmadı, olacağını da sanmıyorum.

Hayır muhafazakar bir tip değilim.

Ayrıca a1+1

24 şubat 2025 20:24

3. benim fwb olma yolunda ilerliyor sanırım, okuldan yakın arkadaşım, bir kere ben ondayken seviştik normal konuşmaya da devam ediyoruz, bir daha görüşünce bilmiyorum ne olur, ilişki yapma kısmını henüz bilmiyorum nasıl olacak o zaman koparız herhalde. şimdilik böyle gider umarım en azından okul bitene kadar.

24 şubat 2025 20:45

4. fwb olmuştu benim. iyi bi çocuktu özgüven kazandırmıştı bana. ama verdiği ilgiye gitgide alışmaya başlamıştım maalesef ilişki isteyesim tutunca sordum istemedi saygıyla kestik konuşmayı. yani yeri zamanına göre güzel ama zor bir şey evet. nereden bulduğum da çok saçma. tr'ye gelen dinlediğim bi yabancı şarkıcı vardı, bunu dinleyenle ben kesin anlaşırım dedim. instada tr postunun altındaki yorumlarda erkeklere bakmıştım bunu da beğenmiş atmışım istek. geri dönmüştü öyle muhabbet başlamıştı. ne yokluktaymışım ya hahahajs

24 şubat 2025 20:51

5. Fb ve fwb = erkeklerin seni begenmiyorum ama sikimi yoklukta bedavaya bosaltmak istiyorum demesinin ingilizcesi

Ne muhafazakarim, ne evlilik oncesi sekse karsiyim onu soyleyeyim. Ama isin ingilizcesi budur arkadaslar. Gayet de bir vibratorden daha fazla keyif alabilirsin bir erkekle olacaginiza bu 2x2=4 kadar bir fact.

Su delik coraplilarin beles seks kolesi olmayin iki sevgi ugruna.

24 şubat 2025 21:12

6. Hayatı boyunca uçurulmamış tiplerin kadın sevişince seks kölesi olur ikinci bi ihtimal söz konusu değildir çıkışlarına bayılıyorum.

Her şeyi online bulabiliyorum bunu da bulabilirsin ss, arkadaşlarımla ya da tanıştığım biriyle fwb olma düşüncesi bile iğrenç geliyor şahsen bana, ama internet derya deniz, sadece hijyen konusunda kendini baştan garantiye al gerisi geliyor

24 şubat 2025 21:16

7. Adam ultra yakışıklı sizin liginizin üstü değilse fwb olmak inanılmaz saçma bence.

24 şubat 2025 21:24

8. Aramıyorum su an sevgilim var zaten çok uygunsuz olur sjsjs ama aşırı fazla fwb sorusu gördüğüm icin acaba çoğu troll mu yoksa cidden herkes bu ara iliskisiz olduğu aralıkları böyle mi dolduruyo

24 şubat 2025 21:50

9. Vibrator koleksiyonum var. Akari kokari yok. Asla bir erkekten alamayacagim verimi aliyorum.

Ha kivanc tatlitug ayarinda yabanci erkek denk gelir, elbette tadi baska olur. Ama onun disinda yukaridaki anonimin dedigi gibi dunyanin en gerzekce seyi. Ve sirf buna okay olan kadinlar yuzunden erkekler flort piyasasini bozdu bu salak salak isimde seyler cikmaya basladi.

Elimde olsa sosyal medyada kampanya baslatacagim, hanimlar sevisin ama deger veren adamla sadece diye.

24 şubat 2025 21:57

10. A6 flört piyasasındaki erkeklerin pisliklerini kadınların üzerine atma. Hiç fwb veya fb olmadi ons yapmadım ama "bu tip" kadınlar yüzünden sevilmediğini düşünenler beni güldürüyor. Zaten normal bir erkek sevdiği kadınla cinsellik yaşamak ister, her ona bakanla yatacak erkek sana baksa nolur seni sevse nolur

24 şubat 2025 22:03