süha ismi nasıl sizce tanıdığınız sühalar nasıl insanlardı?

1. Fetöcü vardı bi tane abilerden biriydi salak bişeydi södkdjsjdjd

12 haziran 2023 21:16

2. Çok alakasız bir şekilde bana kusmuğu çağrıştırıyor bu isim maalesef.. hiç güzel gelmiyor kulağıma

12 haziran 2023 21:33

3. Babamın arkadaşı var bu isimde. Karı-koca bir tane tuşlu telefon ve kontörlü bim hattı mı ne öyle bir şey kullanıyorlar. Benzin harcamamak için çoğu organizasyona katılmıyor. Katıldıysalar kesin başjasının arabasıyla gitmişlerdir. Kızlarının nişanını evde bim'den aldıkları bisküvileri, kekleri ikram ederek yapmışlardı. Bunları hep övünerek anlatıyorlar.

Kira aldıkları bizim bildiğimiz İstanbul ulus'ta 5 villaları var. Antalya'da Yazlıkları var ama masraf çıkıyor diye senelerce gitmediler. Şimdi de haftalık dolarla araplara kiraya veriyorlar çünkü haftalık olunca daha fazla kira alıyorlarmış. Kendileri eski binada 2+1'dw oturuyorlar ve pandemiden önce bir odayı airbnb yapıyorlardı. Daha da malvarlıkları vardır.

Dolayısıyla aşırı cimri bir isim gibi.

12 haziran 2023 22:25

4. Süha erkek ismi mi oluyor? Kız içinse süha yerine Sühan ismini çok severim kız için tanıdığım bir kız vardı bu isimde ilk defa duymuştum çok çok güzel bir kızdı

12 haziran 2023 22:44

7. demode bence.

13 haziran 2023 09:36

8. trabzonlu tipi gorilden hallice bir playboy

13 haziran 2023 11:49

9. Süha turizm den başka bir şey gelmiyor aklıma.

13 haziran 2023 18:44