sünnetsiz penis ve koku sorunu?

süslüler erkek arkadaşım yabancı ve haliyle sünnetsiz. oral yaparken farkettim sünnet derisini itince penisinin üstünde beyaz şeyler vardı ve kötü kokuyor hele yıkamadıysa. internette araştırdım ve smegmaymış galiba ama bu normal mi? sünnetsiz erkekle sevişmiş süslüler deneyimledi mi durumu merak ediyorum, herhangi bir koku durumuyla karşılaştınız mı? ayrıca normalde oral yapmak istiyorum ama bu durum maalesef beni biraz soğuttu. kibarca yıkamasını nasıl söyleyebilirim. sevişme sırasında söylenmez, sonrasında da söylemeye çekiniyorum acaba sevişmeden önce beraber duşa mı girsek napsak bi akıl verin

1. Midem bilandiiii

19 eylül 2020 14:03

2. Çoğu yabancı erkek daha doğrusu musevi ve yahudi olmayanlar, sırf bu iltihap oluşmasın diye o deriyi aldırıyor. Dinlerinde sünnet olmasa da sağlık için yapıyorlar. Yalnız hemen üremez o mikrop gün aşırı duş alıyorsa. Sünneti düşünebilir konuşun bence

19 eylül 2020 14:04

3. O zaman bu sorudan çıkabilirsiniz. Sadece sorumu yanıtlayacak süslüler cevap verirse çok sevinirim.

19 eylül 2020 14:05

4. Süslü hergün duş alıyor ama koku oluşuyor. Duştan hemen sonra bir problem yok ama. Sünneti şaka yollu sordum ama istemiyor kesinlikle ona göre çok korkunç birşey maalesef.

19 eylül 2020 14:06

5. Sünnet olsun kesin çözüm :) şaka bir yana yabancılarda direkt söyleyince bizdeki gibi triplere girmeyeceklerini düşünüyorum. Söyleyin gitsin.

19 eylül 2020 14:10

6. Ayy iğrenç hastalık yuvası resmen 🤮🤮🤮

19 eylül 2020 14:11

7. Of çok çekingen biriyim süslüler nerde ne zaman nasıl lafa giricem ki?

19 eylül 2020 14:11

8. Evet doğrudur. Sünnet olan erkekler için de korkunç bir şey ama böyle bir problemi de var işte. Uyş süslüm işiniz zor valla aklıma şey geldi, bi kere birinden hoşlanıyodum ve sonunda sevişebilmiştk, göbek deliğinde beyazlık vardı sıvı. Ben de o an şok olmuştum insanın elinden hiçbir şey gelmiyor..

19 eylül 2020 14:13

9. Of lütfen iğrenç diyecekler gelmesin şu soruya koku vs gayet insani şeyler. Sizin başınıza da mantar veya enfeksiyon gelir partneriniz de iğrenç hastalık yuvası derse görürüm.

19 eylül 2020 14:13

10. sünnet erkek için sağlıklı derken daha az haz alıyor zart zurt diye karşı çıkan çok bilmişler vardı. sünneti geçtim adam doğru düzgün kişisel temizliğini yapmıyor o kokuyu da beyazlıkları da fark etmemesinin imkanı yok çünkü ilk kez seninle sevişmiyorsa hele. açıkça söyle kazık kadar herifi temizleyecek halin yok herhalde.