sürücü kursuna giderken kursun direksiyon dersine ek dışarıdan ders almak mümkün mü?

yazılı sınavı geçtim ama kurs çok yoğun oldukları sebebiyle direksiyon dersini  hem ileriye attı hem de çok aralıklı planladı, kursa ayrıca ders almam mümkün mü diye sorduğumda mümkün değil dediler ama güvenemedim nedense mantıklı gelmedi pek, hem sürücü kursunda dosyası olup hem de hocayla ayrı çalışan var mı, varsa saatlik ücretler nasıl?

1. nasıl mümkün değil ya parasını verip alırsın. kendi kursun vermiyorsa başka kurstan alırsın. araç ayarlayabiliyorsa herhangi bir hocadan alırsın.

21 mart 2021 14:20

2. başka bir sürücü kursu aracıyla kaza yaparsam açıklanamazmış başka araçla trafiğe çıkamazmışım falan dediler ehliyet aldıktan sonra öyle bir şey yapabilirmişim aşırı saçma geldi bana da

21 mart 2021 14:24

3. Ben ek ders almıştım ama aynı kursla aldım. Sen anladığım kadarıyla kurstan ayrı, başka bir hocadan ders almak istiyorsun. Bence olmaz. Çünkü senin dosyan hangi sürücü kursundaysa o kurstan ders alırsın. Ama boş arazi de iki üç tur atarsın ondan belki bir şey olmaz ama trafiğe çıkarsan büyük sıkıntı olur.

21 mart 2021 14:27

4. Bir yerde dosyan açıkken başka bir kursun seni öğrenci olarak almasının mümkün olduğunu düşünmüyorum. Çünkü belge istetecekler senden ve sisteme girecekler. Sürücü kursları meb e bağlı olduğu için.

21 mart 2021 14:28

5. önce kurstan almak istedim ek ücret vererek ama yoğunuz vs dediler, evet dışarıdan almak istedim kurs pek sallamıyor gibi geldi açıkçası

21 mart 2021 14:29

6. Ben ilk direksiyon sınavından kalmıştım. Sonra garanti olsun diye iki ders daha almak istedim iki yıl önce 150 lira verdim diye hatırlıyorum. Ama dediğim gibi aynı kurs yine aynı hocaylaydı. Başka hocada mı yokmuş yani hepsi mi doluymuş bence ısrar et

21 mart 2021 14:31

7. Kimse bu riski alıp seni trafiğe çıkarmaz. Yakalanırsan ceza yersiniz. boş alanda park çalışması falan yapabilirsin öyle öğreten biri varsa.

21 mart 2021 14:34

8. BEN KENDİ KURSUMDAKİ HOCAYLA ANLAŞAMADığım İÇİN NORMAL DERSLERİM BİTİNCE BAŞKA KURSTAN 15 SAATLİK DERS ALDIM. 5 KERE çıktık. ANKARA'DA ÇOK BİLİNEN BİR KURSTU. HİÇ BÖYLE BİR ŞEY DEMEDİLER. HOCAnın ayağının altında zaten pedal var, kaza yapma ihtimaliniz çok düşük. bence ders alması gereken aday çok, zaman az, o yüzden geçiştirdiler. çünkü belli bir süre içinde dersleri tamamlayıp sınava girmeniz gerekiyor. zamanı aşınca kursa ceza geliyor. bunun için geçiştirmişler.

21 mart 2021 14:34

9. ben de ankaradayım ve tam olarak sizin yaptığınızı yapmak istiyorum, hangi kursa ne kadar ücret verdiniz acaba

21 mart 2021 14:39

10. yani yine hocayla kurs araçları gibi olan araçla çalışmak istiyorum