sürekli ayak parmaklarına hallenen muhabbet kuşu sorunu?

süslüler kuşum erkek ve bayılıyor ayak parmaklarına tecavüz etmeye. bundan vazgeçirmek mümkün mü?

1. mümkün. çorap giyin ilgisi azalıyor. onun takıntısı çıkan ses ve sertlik. gagamsı ya tırnak. evde koltuğumuzun bardaklık yeri var orada metal 4 yuvarlak var ona bile burduruyor benimki. yemek masası sandalyesinin iskeleti metal, sırt dayama yerine geçip durmadan vuruyor kafayı. eğer sizinki yem kusmaya ve aşırılaşmaya başladıysa tavsiyem bir arkadaş bir eş almanız.

8 haziran 2019 00:40

2. benimki uçlu kalemin basma yerine bile takmıştı. anlıyorum sizi bir süre sonra bıktırıyor. eğer yem kusmuyorsa sıkıntı yok istediği kadar vurdursun gagayı. o da onun neşesi. annem erkek kuş koltuktaki metal aksana takınca kafayı şey diyor ; "ayy yazık kendini görüyor orada başka dişi kuş aldık sanıyor" ahahah. bir de benimkinin eşi var. siz düşünün. ilgisini dağıtmak için meyve falan da oylar ya da oyun kurun ona. nette güzel içerikler var. belki ilgisini çeker

8 haziran 2019 00:46

3. öyle ki üstüne çıkmalar tek ayağıyla tutmalar gidip gelip o ayağı yoklamalar vay be dedirtiyor. ayakları saklayın

8 haziran 2019 00:50

4. Soruya dadanmak istemiyorum ama benim de minik bir sultan papağanım var. Yem kusmak ne oluyor tam korktum su an, bir zararı var mı onun için?

8 haziran 2019 00:59

5. yem kusmak, eşi beslemek için yapılan bir eylemdir. yem kusmak ; kursakta biriken yemlerin geri getirilmesidir. kusmak aslında yem çıkarmak yani. eğer karşısında bu yemleri alan biri yoksa ya kustuğunu geri toplar ya da fark edemez bunu bu eylemi fazla fazla yaparsa halsiz düşer hastalanır. boşuna bir sistem çalışırsa olabilecek bir şeydir bu. kuşlar birbirlerini beslerler. bu onların sevgi gösterileridir. aynalı kuş oyuncakları tehlikelidir. bence yasaklanmalıdır. çünkü kuşlar aynadaki yansımasını eşi sanır sürekli beslemeye kalkar. bu aptal eden bir yanılgıdır. dikkat edilirse aynaya net bir şekilde bakıldığında yemler ve mide öz sıvısı görülür. sindirim ve boşaltım sistemi için sakıncalıdır. her şey dozunda güzel.

8 haziran 2019 01:05

6. troolll

8 haziran 2019 01:12

7. çocukken erkek muhabbet kuşumuz vardı, o da ayak takıntılıydı ve ayaklarla oynuyor zannederdim, şu an öğrendim hallendiğini alksjfalkjd kendimi kullanılmış gibi hissediyorum:(

8 haziran 2019 01:48

8. kuşlar tecavüz edemezler, hallenemezler o yüzden trollolol