yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    6 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    sürekli evlilikten bahsedilen ilişki ve artık sevip sevmediğini yokladıgın o dönem?

    süslülerim 24 yaşındayım yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var bu iliski içinde son 4 aydır sürekli isteme evlilik ve tekrar tekrar evlilikten konuşulmaya başlandı ben de her zaman ileri bir tarihe atmaya başladım bu konuşmayı. şimdi de ağustos ayında en son aileler tanışır filan dedim ama karşı taraf o kadar ısrarcı ki şubat ayında tanışma isteme olsun diye tutturuyor. bu benim nezlimde tabiki mümkün değil çok erken benim için en son bugün sana yüzük alıp teklif edeceğim dedi ben onuda ağustosa oteledim tutturmuş şubat diye... her neyse artık kendimi sorgulamaya başladım onunla bir hayat kurmak istiyor muyum diye... sanırım ısrarcılığı benim onla bir iliski bi yuva kurma isteğimi negatife çevirmiş durumda ayrıca herkesin bir tilt olduğu huy vardır. kendisinde son zamanlarda inanılmaz bir cimrilik bürüdü ve bu da beni itmeye başladı. ( aşırı iter beni cimrilik :() evet saçma olabilir belki sizler içinde ama kimseye anlatamadığım şeyi sizlere sormak istedim napabilirim bu arada rahatsız olduğum her şeyi ona da aynı şekil iletiyorum. ama artık ne kendimden ne de şuan süren ilişkimden emin değilim.

    1. Süslüm eğer sevginden eminsen o panik olayı herkeste oluyor. Tarih yaklaştıkça çok panik olmuştum . 

    24 ocak 2022 01:02

    2. Emin olamıyorum... daha çok onun sevgisi beni güvende hissettirdiği için yürüyor gibiydi

    24 ocak 2022 01:06

    3. Suslu sevmiyorsun. Zaten cevaplarda kendi kendini anlamis soylemissin. "O seviyor" istiyor diye evlenmek zorunda degilsin. Kesinlikle suan dusunmedigini belirt iki tarafa da cile cektirme.

    24 ocak 2022 01:24


    4. Saççmalamağğğğ çok gençsin + 1 yıllık ilişki çok erken

    24 ocak 2022 01:44

    5. Şubat diye tutturma sebebi, muhtemelen 14 şubata teklif hazırlığı yapmasından. Eğer cimriliği de son zamanlarda ortaya çıktıysa yine muhtenelen yüzük parası biriktiriyor. 24 yaş bence evlilik için erken. 1 yıllık bir ilişki evlilik için daha da erken. Konuşun diyeceğim de, normalde bir erkeğin siz ötelediğiniz zaman gururuna dokunur. İmayla fakan anlayacak bir sevgiliniz yok belli ki, çok açık ve çok net konuşmak zorundasınız. O konuşmanın da sonu ayrılık olabilir  çünkü bu sefer de o kadar açık konuşmak kırıcı olabiliyor karşı taraf için. İyice düşünün sevip sevmediğinizi iyice tartın. Ağustos demişsiniz de Ağustosta ne değişecek?

    24 ocak 2022 02:31

    6. Suslu daha 24 yas evlenmek icin coook genc. Ustelik erkek arkadasin da sirf konusuyor gibi, alsin yuzugu bu kadar cene yapana kadar. Siz he deseniz de bana isler o kadar hizli yurumeyecek gibi geldi. 4 ay bos bos evlilik konusmak nedir?

    If you liked it then  you should have put a ring on it. diyorum erkek tarafina. 

    24 ocak 2022 07:55