süsen güzellik merkezi iğneli epilasyon?

selam süslüler. aranızda burada iğneli epilasyon yaptıran var mı? bugün arayıp ücret öğrendim pahalı geldi ama değecekse bütçemi zorlarım. zeynep polat için randevu almak çok zor diye yazmışlar o yüzden alternatif arıyorum. bir de genital ve koltukaltı için anadolu yakasından avrupa yakasına gidip gelmeye sizce değer mi? anadolu yakasında düzgün bir yer bulma umudumu kaybettim de :( teşekkürler cevaplarınız için.

1. Ben bir sormuştum 3 TL idi suslu su an ne kadar çok merak ettim ben Eskişehir'de gelmek istiyorum süsen e bayadir takip ediyorum korona çıkınca erteledim.

15 ağustos 2020 23:20

2. Genital hariç vücut 4 tl. Genital 6 tl. Yüz bilmiyorum. Ben dediğim gibi artık diğer yakaya da bakmaya başladığım için yeni buldum süslüm iyi midir sizce? takip ettiğiniz için daha iyi bilirsiniz.

16 ağustos 2020 00:18

3. Ben de çok araştırmıştım avr yakasında oturmama rağmen Anadolu'ya bile giderim diyordum. Burdaki iğneli epilasyon başlığında memnun kalan bir çok kişiye yer sordum paylaşayim hemen:

+Doğa epilasyon

+Küçükyalı Handan

+Tülay Hacer epilasyon

+Semra epilasyon

Fiyatlari pandemiden önce sormuştum 3-4arasiydi ama yine de Instagram sayfalarından bulup sorun. Şu an fakeli fiyatlandırma yapıyor olabilirler.

Süsen'i de yine duydum ama gitmedim o yüzden yorum yapamayacagim.

Umarım bir an önce kıllarından kurtulursun sen de.

16 ağustos 2020 01:49

4. *Farklı fiyatlandırma

16 ağustos 2020 01:50

5. Süslücüm öncelikle ben daha önce gidemedim bslayamadim ama baya bir araştırdım bence Zeynep Polat bol bol reklam yapıyor , videolari analiz etmeye çalışıyorum Ankara İst bakıyorum. Süsen guz videoları daha iş biliyormuş gibi geldi bana makinemiz yeni diyor iki elini de kullanıyor önce sonra fotoğrafları benim içime sindi acikcasi oraya gideceğim inşallah Ekim gibi . Üstteki süslü doğa epilasyon yazmış kadikoydeydu burası sanırım buraya da gitmedim onu belirteyim Instagram'da takip isteği yolladım kabul etmediler mesaj attım kabul eder misiniz diye resmen terslendim yani onların paraya ihtiyacı yoksa ben hiç gitmem zaten paramla rezil olcak halim yok bana daha yakındı hatta orası bana böyle oldu. Instagram'dan videoları resimleri karşılaştırın suslu ben öyle yaparak süsen e gitmeyi çok istiyorum.

16 ağustos 2020 08:48

6. Bir de şunu soyliyim süslü git dene bence küçük bir yerde bunu telefonda konus 15 dklik bı deneme yaptır kendine ben mesajlastigimda bunu yapabileceklerini söylemişlerdi küçük bı alanda denetirsin ize cikip çıkmamasına bakarsın bence böyle yap .

16 ağustos 2020 08:51

7. (yazar: ben anlamadim) çok teşekkür ederim süslüm yazdıklarını da araştıracağım mutlaka. küçükyalı handan'ı duymuştum ama süsen kadar olumlu yorum bulmadığım için pek odaklanamadım iyice bir detaylı bakacağım.

16 ağustos 2020 10:26

8. Anonim 1 bir yere karar verirsem deneme için soracağım ama işte süsen bana o kadar uzak ki yol olarak hala araştırıyorum. instagram'da da bana çok profesyonel göründü söylediğin gibi. Umarım kurtuluruz ben bezmiş durumdayım. Lazer için dünya kadar seansa gidip iki yıl sonra daha hormonal değişiklik olmadan tekrar çıkan var iğneli daha garanti diye baya heveslendim.

16 ağustos 2020 10:42

9. İnşallah bulursun süslü buraya da yazar mısın deneyince ben de yüzümdekilerden çok rahatsızım :(

16 ağustos 2020 14:03

10. (yazar: Anonim1) ay evet süslüm aynısı benim başıma da geldi. Doğa epilasyonun çok videosu ve before/after i var ben izlemeyi çok seviyorum. Sonra bir baktım hesap kilitli e dedim istek atayım ilk beklettiler sonra da kabul etmemisler ne alaka anlamadım.

Belki de videolarını çalanlar vardır kendileri yapıyormuş gibi ondan omabilir diye düşündüm ama yaz ortaya hafif belirgin bir şekilde doga epilasyon diye bak calabiliyorlar mi

16 ağustos 2020 14:08