süslüler özel okul öğretmen maaşları, görüşmeye gideceğim nasıl bir rakam beklentisi iletmeliyim? rehberlik birimi?

kurumsal olarak bilinen istek, uğur, fenerbahçe, bahçeşehir kolejleriyle mülakatlarım var aslında 2 yıl iş deneyimim var ama butik küçük bir okulda, bu okullarda çalışan arkadaşlarım da yok. ortalama maaş skalası nasıldır az söyleyip kendimi aza çalıştırtmak istemiyorum ama beklentiden de elenmek istemiyorum. özel okul sektöründe maalesef maaşların bir standardı olmuyor, pazarlık gibi dönüyor

1. Yani biraz daha bilindik olduğu için max 4 olur diye düşünüyorum. Açı kolejinde asgari dediler daha yeni arkadaşıma süslü

12 ağustos 2021 14:47

2. Bahcesehir mn 4. Kendinizi iyi pazarlar maas konusunda pazarlik yaparsaniz 4.5 uzerine cikarabilirsiniz.

12 ağustos 2021 14:49

3. 3700e anlaştım ben yeni bilinen bir okulla ama hiç sormadilar maaş beklentimi direkt sözleşmeyi çıkardılar hatta maaşı ben sordum. Kısa süreli girdiğim için dert etmedim bir de herkese aynı maaş verilmiyor mu fix diye biliyorum ben

12 ağustos 2021 15:04

4. Ss 4 ile 4.5 arasında bir ücrete anlaşırsınız pazarlık gücünüze bağlı.

Anon 3 , fix değil tabii ki? Nasıl olabilir? Özel okuldaki bir ingilizce öğretmeninin iş yüküyle sosyal bilgiler öğretmeninin iş yükü aynı değil. Devlette bile taban ve tavan belirlenmiş olsa da ek dersler vs farklilasiyor

12 ağustos 2021 15:08

5. Bahçeşehirde pdr biriminde arkadaşım, düz 4000 alıyor. Aynı okulda ikinci senesi bitti. Uğurun maaş skalası daha düşük bildiğim kadarıyla. Diğer iki okulu bilmiyorum. Ben de pdrciyim süslü, özel sektörde pdr branş olarak çok sıkıntılı size kolaylıklar diliyorum. Daha önce kpss çalıştıysanız ve ingilizce biliyorsanız ilinizdeki Ted kolejlerine başvuru yapmanızı öneririm. Yazılı sınav formatı kpss ile benzer. Çalışma şartları da çoğu özel okula nazaran daha insancıl.

12 ağustos 2021 15:10

6. a6 başvuru sitelerinden dönüş gelmiyor maalesef. tavsiyem okulların mail adreslerine atın, ilgili birimin müdürünün mailini bulursanız onlara atın, linkedin'den bağlantıya geçip başvuru yapın, gidip elden cv bırakın. ama en etkilisi bir yöneticiye cv'nizin içeriden gitmesi oluyor maalesef. ister referans deyin ister başka bir şey :) ben okulların maillerine başvuru yaparak dönüşler aldım. bir arkadaşım içeriden referansla felan girdi iyi bir yere. maalesef zor süreç, inşallah gönlündeki olur.

12 ağustos 2021 15:27

7. a5 gerçekten kariyer değişikliği yapmak istiyorum. ruhen çok yorucu. sana da sabırlar diyorum :) ingilizcem iyi, alan bilgim de iyi ama yakınımda ted koleji yok maalesef.

bahçeşehir'in bu kadar az verdiğine şaşırdım.

tabii ki maaşlar fix değil. tamamen pazarlığa bağlı yöneticilerin çoğu anlaşılacak maaşı ne kadar aşağı çekebiliriz diye düşünüyor.

12 ağustos 2021 15:32

8. Hadi ya beni keklediler o zaman süslüler, okuldakilerle tanışan bi tanıdığımız maaş fix olur o okulda demişti ben gidince müdür de bizde yeni başlayan bu kadar alır dedi bir şey diyemedim o anda daha fazla isteseymişim keşke. neyse hayırlısı

12 ağustos 2021 16:58