süslüler 29 yaşında adamın 18 yaşında kızla ilişkiye çok normal gözüyle bakması normal bir davranış mı sizce?

arkadaş ortamında kadınla erkek arasındaki yaş farkı muhabbettinden bahaediyorduk. yaşlarımız da 28-32 aralığında. ben de erkeklere mesela siz 18-22 yaş arasında kızlarla bir ilişki yaşar mısınız diye sordum. 29 yaşında, iyi eğitimli, kariyerli (gizlinot: bunu belirtmemin sebebi kör cahil olmaması ) bir arkadaşım evet her şeyin çıtırı makbuldur diye şaka yaptı. ben de ciddi sorduğumu söyledim. ciddi söylüyorum ne var bunda dedi. ben de dedim ki bak sen 29 yaşında koca adamsın 18 yaşında kızla ne paylaşıp da ilişki yaşayacaksın?? dedim. bana ne var bunda isteyen istediğiyle ilişki yaşayabilir, paylaşılacak bir şeyler de bulunur dedi. ben de kesinlikle normal olmadığını o yaşlarda gençlerin daha kolay manipüle edilebilir olduğunu, kızın aşk değil belki hayranlık besleyeceğini söyledim. o da kızın reşit olduğunu, aklı olduğunu, insanların tek tip olmadığını  falan savundu baya gerildik. bide diyor ki 18 yaşında bir erkeğin, 29 yaşında bir kadınla birlikte olmasını kadınlar takdir edermiş ama büyük olan erkek olunca hemen manipüle etmek gibi kavramlar üretiyormuşuz. yani o kadar sinir oldum ki bu tavrına. şimdi bu düşünce tarzı normal geliyor mu size? bide ben bu adamdan hoşlanıyodum zamanında ya.

1. Bir sus be amca denmeli bunlara keşke 18 yaşındaki kızlarımız amca dese şunlara ldkds

20 mart 2023 13:45

2. 18 yaşında erkeğin 29 yaşında kadınla beraber olması örneğinde takdir falan etmiyorlar ve düşünüş biçimi iğrenç. kendisi o erkeklere karşı "helal olsun, büyük ve piyasa değeri daha düşük olmasına rağmen kadına bakmışsın" gibi bir düşünceye sahip olduğu için söylemiş bunu. bakış açısı bu. 60 yaşına gelse de 20lik kız arayan sapıklardan. asla normal değil hiçbiri, ruh hastası.

20 mart 2023 13:45

3. Normal değil tabii ki.

Ayrica o kadınları kim takdir ediyormus?? Kendinden 2 3 yas küçük erkekle sevgili olan kadınlara bile neler diyorlar

20 mart 2023 13:52

4. O kadınları kimsenin takdir ettiği falan yok sadece kendini aklamaya çalışmış o eşek oğlu eşek.Madem her şeyin çıtırı makbul,kendisi de ortalarda dolanmasın pörsümüş hıyar gibi.

20 mart 2023 13:58

5. Yasal olarak yetişkinlik yasi 15 olsa erkekler 15 yasindaki kizlarla da sevismek isterler onları tutan sey ahlak değil suç işleme korkusu yazan bir twit vardı.her erkek icin olmasa da cogu erkek icin gecerli bu normal degil kesinlikle.

20 mart 2023 13:59

6. 18 yaşında bir insan ülke yönetiminde söz sahibi olabiliyor oy kullanarak ama ilişkisini nasıl yaşayacağını bilmiyor, evet çok haklısınız.

20 mart 2023 14:00

7. 18-22 arasinda bile epey bir fark oluyor o yaslarda.biri liseyi yeni bitirmis/bitiriyor digeri universiteyi bitirmek uzere, ortamlar farkli, bakis acilari degisik falan yani o donemde 3-4 yas bile fark ederken 10+ yas sapiklik. Kendi yas grubuyla mental olarak uyusamayacak duzeydeki dusuk profilli insanlarin yapacagi seyler. Illa paylasilacak bir sey bulunur dedigi de kizin yasi kucuk manipule eder cinsel olarak kullanirim demek oluyor. Baska ne paylasabilir ki?

20 mart 2023 14:02

8. 18 yaşında kızla +22 yaş ilişki kuran tüm erkekler pedofil. Bunu kız olgun, adam genç duruyor, yaş farkı belli değil gibi şeylerle savunan herkes delirmiş.

20 mart 2023 14:22

9. ya ilişkiden kastı getik muhabbeti ve seks işte, o şekilde yaşanır tabii. 30 yaşında hala daha hebele hübele muhabbet ve düzüşmekten öte paylaşımın değer ve önemini kavrayamamış adam gitsin ne bok yiyorsa yesin zaten aman aklı başında taklidi yapıp kafa dengi birisiyle görüştüğünü sanan insanları üzmesinden iyidir şeffaf olması. 18'lik de otuz yaşında adamla olmasının abesliğini göremiyorda o da seks yapıp kısa dönem takılmaca düşünüyordur zaten, ha baya ilişki kafasında olup sonra burada zırlayanları da çok oluyor ama yapacak bir şey yok, iki gram baştan düşünmek lazım bazen.

20 mart 2023 14:22

10. Ay mide bulandırıcı ya 20 yaşındayım 29 yaşında biriyle ne paylaşabilirim düşünüyorum da yok yani imkansız.Çok kötü gerçekten, aynısı kendi çocuğunun başına gelse kıyamet koparır bu tipler bir de.Boşver süslüm aldırış etme, bir daha da muhabbet içerisine girme o densiz ile