süslüler açık renk seçenekleri olan ışıltılı fondöten önerileriniz?

süslüler cildim kuru  mat olmayan fondöten bulmakta zorlanıyorum bulsam bile açık renkleri olmuyo en açık rengi bile bana koyu geliyor bildiğiniz mat olmayan ve çok açık rengi olan fondöten varmı yanıtlarsanız çok sevinirim

1. Farkında mısınız bilmiyorum ama germek ten açık ten rengi olan insanlar var. Övülecek bir şey de değil. Kız buraya tüm renkler açık geliyor yazsa sorun yoktu koyu olunca mı mesele.komplekslisiniz, ten rengi kıskanılacak bir şey olmadığı halde kıskanıyorsunuz.

24 ocak 2019 22:04

2. *gerçekten olacaktı

24 ocak 2019 22:04

3. Bu arada sephora glow perfection var süslü. En açık rengi cidden açık gelmişti bana ve mat değil.

24 ocak 2019 22:05

4. Missha salyangoz ozlu bb kremi kuru cilt icin cok guzel rengi de bana tam uyuyo soguk tonluyum. sariysaniz uymayabilir ama bi deneyin testerini isterseniz belli olmuyor cunku

24 ocak 2019 22:07

5. Ilk anonimi kıskançlar koğuşuna alalım

24 ocak 2019 22:09

6. Rimmel London'ın wake me up diye bir fondöteni var süslü. İçinde hafif ışıltılar barındırıyor 100 numarası belki uyar size. Hem de Uygun fiyatlı

24 ocak 2019 22:23

7. Önerilerini sunan süslülere çok teşekkür ederim deniycem mutlaka ve anonim 1 arkadaşımıza birkaç sözüm var.Öncelikle kesinlikle ten rengimle hava atıcak kadar saçma biri değilim ve buğday yada esmer tenlilere özendiğim bile oluyor örneğin rimmel london lasting finish fondötenin yapısını çok beğeniyorum duruşu Harika ama kullanamıyorum çünkü yüzümde en açık rengi bile koyu duruyor ve acayip oksitleniyor.O yüzden kesinlikle hava attığımı sanmayınız.Sevgiler....

25 ocak 2019 12:18

8. Missha bb krem 13 numarası iş görüyor süslü