süslüler aşkı memnu kitabının sonunda?

behlül gerçekten hiç üzülmüyor mu bihterin intiharına? bugün öyle bir yorum okudum da youtubeda. kitabı henüz okumadım okumuş olanlara sormak istedim kitapta bihterin intiharından sonrası için bahsediliyor mu?

1. Bence dizide de kendisi icin uzuluyor. Bihtere uzulmuyor. Ben ne bok yedim diyor sadece. Ama soruyu takipteyim. Kitabini hic okumadim.

9 ağustos 2020 00:46

2. Aciz korkak pislik.. ya var ya tecavüze uğramış kadını got korkusundan eve döndürdü.. o videoları izledim de şimdi tekrar sakinleşemiyorum ahahshdhdhdh yorumlarda bir de kitapta behlül bihterin ölümünü hiç umursamıyor yazmışlardı iyice delirdim ahahshsh

9 ağustos 2020 00:49

3. Cidden bole erkekler vardir aramizda. Herseye sebep ama hala kendisi icin uzulenler.

9 ağustos 2020 00:51

4. Var tabi hatta çoğu aciz ve korkak bana kalırsa. Eskiden bihteri çok kınardım ama büyüynce diziyi izledikçe bihtere üzülmeye hatta onu anlamaya başladım. en büyük hatası git kendi ayaklarının üstünde dur ama zaten duygusal açlıktan kadın asla mantığını dinleyemiyor

9 ağustos 2020 00:54

5. en sevdiğim, aşkı memnu muhabbeti. nihal kitabın sonunda behlülle anılarını mı hatırlıyor? dizinin sonunda, nihal o haldeyken behlül "affet beni seni seviyorum" dese, bir dakika düşünmeden düğün yapardı diyenler

9 ağustos 2020 01:29

6. Kitapta bihter behlül aşkının çok üzerinde durulmamış hatta okurken asla aşk hissedemiyorsunuz behlül herkese yürüyor zaten. Firdevs Hanım'a da, Peyker'e de. Genelde olaylar nihal-bihter-adnan üçlemesi arasında. Dizide Nihal inanılmaz itici bir karakter fakat romanı okurken Nihal'ı anladım ve çok iyi hissettim, Bihter'se aşağılık bir kadın bence. Senarist Nihal'e yazık etmiş, dizide dengeleri değiştirmiş

9 ağustos 2020 01:31

7. diziyle kitap çok farklı süslü. dizide bihter haklı gösterilmiş, paragöz değil, tutkulu ve aşık bir karakter. behlül de ona aşık dizide, korkuyor ama içten içe aşık.

kitapta behlül'ün bihteri salladığı pek yok. bihter paragöz bi tip. nihal ise zarif eğitimli biri. behlül nihali seviyor kitapta, bihteri değil.

9 ağustos 2020 01:45

8. Çok teşekkür ederim hepinize süslüler, bihterden soğumamak için romanı okumamam en iyisi demek ki :d

Buarada bence nihal(dizideki) behlülle evlenmeyi çok isterdi ama matmazelin korkusundan falan cesaret edemezdi gibi geliyor bana.

9 ağustos 2020 08:46

9. (link: https://hizliresim.com/ISu6WN Kitap son sayfa)

9 ağustos 2020 11:16

10. Anonim 8 tşk ederimmm, intihar olayından hemen sonra bu sayfa mı geliyor? Çok merak ediyorsan al oku diyeceksiniz ama bihterden nefret etmek istemiyorum :d sadece bilmek istediğim intihar olayından sonra kitapta ne kadar olaylarda ilerleme oluyor ya da intihardan hemen sonra finale mi bağlıyor?

9 ağustos 2020 13:12