süslüler anlayanlar söyleyebilir mi venüs balık erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır ve sizce güvenilir mi ?

1. venüs balık erkeği her tip kadını idealleştirip aşık olabilir.... net aldatır çok gözlemim oldu bu konumda

15 haziran 2023 23:46

2. Astroloji, kişilik özelliklerini, tercihleri ve ilişki dinamiklerini belirlemek için kullanılan bir sistemdir. Ancak, her bireyin kendine özgü kişilik özellikleri vardır ve kişinin sadece burçlarına dayanarak tam bir değerlendirme yapmak doğru olmayabilir. Burçlar, bir kişinin davranışlarını ve tercihlerini etkileyebilir, ancak kişinin yaşam deneyimleri, değerleri ve diğer faktörler de önemli bir rol oynar.

Venüs, astrolojide aşk, ilişkiler ve güzellikle ilişkilendirilen bir gezegendir. Venüs'ün Balık burcunda olması, romantik ve duygusal bir yaklaşımı tercih eden, hassas ve empatik bir kişiliğe işaret edebilir. Balık burcu genellikle duygusal derinlik, hayal gücü ve romantizmle ilişkilendirilir. Bu nedenle, Venüs Balık erkeği muhtemelen romantik, şefkatli ve hislerine önem veren biri olarak tanımlanabilir.

Ancak, bir kişinin güvenilir olup olmadığını belirlemek için sadece burcuna bakmak yeterli değildir. Güvenilirlik, karakter, davranışlar ve kişinin değerleriyle ilgilidir. Bu nedenle, bir erkeğin güvenilir olup olmadığını belirlemek için kişisel ilişkilerindeki deneyimleriniz, onun davranışları ve dürüstlüğüne olan güveniniz gibi faktörleri göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Sonuç olarak, Venüs Balık erkeği duygusal ve romantik bir yaklaşıma sahip olabilir, ancak bir kişinin güvenilir olup olmadığı sadece burçlarına dayanarak değerlendirilemez. İlişkilerde güveni inşa etmek ve bir kişinin güvenilirliğini belirlemek için zaman, iletişim ve deneyimler önemlidir.

16 haziran 2023 00:07

3. Chatgpt de kullanmayıverin surada amk

16 haziran 2023 02:09

4. venüs balık erkeği aldatmaz. venüsü 12. evde olan bu tür ilişkilere çekilebilir veya venüs mars kavuşumu 8. evde ise. venüsü zararda mı mesela? venüs balıkta yücelim konumdadır. venüsü neptünden kare açı aldıysa aldatma/aldatılma olabilir.ama öncelikle herşey kişinin kendi iradesine bağlı. tek başına venüs balık için merhametli ve duygusal kadınlardan hoşlanır diyebilirim. belki hayvanlara, çocuklara yardım etmen onun hoşuna gidebilir.

16 haziran 2023 02:12