süslüler aranızda bakire olup menstrual cup kullanan var mı?

uzun süredir menstrual cup almayı düşünüyorum ama kullanmayı becerebilir miyim bilemedim. internetteki yorumlarda herkes kullanımı çok rahat diyor ama daha önceden herhangi bir cinsel ilişki yaşamamış kişilerde aynı şekilde zorlanmadan kullanabiliyor mu merak ediyorum.

1. Menstrual kabı bakireler kullanamaz, bekaretinin bozulması için penise ihtiyaç olduğunu sanıyorsan seni üzecek bir şey söyleyeyim; ha penis ha kap ha tampon, hiç fark etmiyor.

10 temmuz 2021 13:46

2. a1 şu an ne kadar üzüldüğümü anlatamam sana. soruda ben bekaret bozulur mu diye sormuş muyum bak bakalım?

10 temmuz 2021 14:02

3. Anlaşıldı seninle farklı yoldan konuşmak lazım.

Sen bakire olmak sonra menstrual kap kullanmak sen artık bakire olmamak. Soruyu herkese sorabilmek. Bakire olup menstrual kap kullanmak kulağa saçma gelmek. Menstrual kap önceden kullanan süslü artık bakire olmamak. Penis giriyor bekaret bozuluyor menstrual kap giriyor bekaret bozuluyor.

10 temmuz 2021 14:16

4. a1 salak mısın. ss'nin daha önce cinsel ilişki yaşamadığını belirtmesinin sebebi cup'ı yerleştirirken zorlanır mıyım diye öğrenmek. dünyanın en aptal ve alakasız cevabını vermişsin. kusucam cevabına

10 temmuz 2021 15:11

5. a1 gibi cahiller delirtiyor beni. süzme cahil ve gerizekalı. cevaba bak

10 temmuz 2021 15:12

6. A1 malsın kardeşim haberin olsun

10 temmuz 2021 15:21

7. Bu kadar toksik bir kitle olamaz. Benim demek istediğim şey bakire olup menstrual kap kullanımı sorusu sorulmasındaki mantık hatası. Mentrual kap kullanan kişi ve bakire olmayan kişi aynı kefeye konulabilir zaten. Her zamanki gibi yine bütün mallar buraya toplandı, demek istediğimi anlayanların alnından öpüyorum.

10 temmuz 2021 15:25

8. A1 bu zekayla hayatta kalmak zor olmuyo mu ya

10 temmuz 2021 15:25

9. Organicup'ın mini modeli var, daha küçük bir model olduğu için 25 yaş altındaki kişilere tavsiye ediliyor. Türkiye'de bekaret takıntısı olduğu için insanlar kullanmaktan çekiniyor olabilir ama sonuçta yurtdışında ilk regl dönemlerinden itibaren genç kızlar tampon ya da cup kullanmaya başlıyorlar; cinsel ilişkiye girmeden önce yani. Bu sebeple küçük model alırsanız kullanma konusunda sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

10 temmuz 2021 15:27

10. Allahın malı soruyu anlamamış hala ısrar ediyor. Çomar seni.

10 temmuz 2021 17:51