süslüler bacaklarımı örümcek ısırmış ?

5-6 yerde büyük kabarcıklar var ve bir hafta kadar oldu, geçmiyor. bunu geçirecek bir çözüm önerisi olan var mı

1. Bir hafta nasıl durdun ya ben olsam acile giderdim ki benzeri başıma geldi acilde iğne yedim. izler 1 ayda anca geçti hatta buraya fotoğraf eklemiştim insanlar inanamamıştı.

29 temmuz 2021 08:39

2. genelde hep oluyor süslü yazlık yerde o yüzden acile gitmedim ama tek tük ısırıyorlardı şimdi çok var.

29 temmuz 2021 08:40

3. Büyük kabarcıklar örümcek ısırığı mı oluyor ? Ben sivrisinekler mutasyon gecirmis heralde dedim. Bende de mevcut. Fenistil ve stilex sürüyorum. 3-4 güne geciyor.

29 temmuz 2021 08:49

4. bizim burada bu yaz hiç sivrisinek görmedik ama evde birkaç kez minik örümcek yakaladık. kabarcıklar büyük ve bir tanesinin etrafı kırmızı küçük noktalar olmuştu süslü

29 temmuz 2021 08:51

5. Bir sey soracağım ya örümcek mi sivrisinek ısırığı mı olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Beni de 1 ay önce sivrisinek mi örümcek mi bilmiyorum ama bisey ısırdı ve hayatımda bu kadar büyük, kıpkırmızı ve çok fena kaşınan bir böcek ısırması yaşamamıştım ve üstelik izi de kaldı ama giderek soluyor. Bu arada fenistil ya da stilex jel varsa onlardan sürebilirsin süslü ama bikaç gün boyunca işe yaramazsa doktora git.

29 temmuz 2021 08:52

6. Bu sürekli olan bir şeyse süslü hekime danışın da size bir aleji kremi/hapı önersin. Şimdilik eczacınıza danışın bence muhtemelen alerji kremi (stilex/fenistil) eğer geçmezse de hap verecektir. En doğrusu hekime danışmak tabii ki.

29 temmuz 2021 10:44

7. genelde her yaz oluyo süslü ya bir şekilde. dediğiniz kremlere bakayım en iyisi

29 temmuz 2021 10:46

8. a4 kesin olarak bilemeyiz tabi ama ben artık ayırt edebiliyorum galiba shhd sivrisinek küçük yuvarlak oluyo ve aşırı kaşıntı yapıyor bende. sürekli kaşıyorum. örümcek ısırınca büyük şekilsiz oluyor genelde, ara ara tatlı kaşıntı oluyo.

29 temmuz 2021 10:47

9. beni de 2-3 sene önce örümcek ısırmıştı 3 farklı yerden. aşırı derecede morarmışto ve şişmişti sizin de öyle mi süslü?

alerji ilacı kullandıktan sonra şişliği geçti ama morluğun geçmesi 1 ay sürmüştü.

29 temmuz 2021 11:38

10. morluk yok süslü kırmızı ve büyük iz var sadece. ben de krem aldım dün kullanacağım bakalım

30 temmuz 2021 08:23