süslüler, ben trendyoldan parfüm aldım barkodu da çıktı ama sahte olduğunu düşünüyorum sizce barkodlu ürün sahte olabilir mi?

üstelik estee lauder satıcısından aldım ama este kozmatik diye bir yerden gönderildi. sephora da denediğimde parfüm daha pudralıydı ama bana gelen şişede limonumsu kokuyor kolonya gibi. arkadaşım şişeyi açtıktan sonra koku açılır belki dedi :( napıcam acaba sahte mi bu ürün. parfüm bronze goddess bu arada.

1. checkcosmetic'ten baktınız mı orijinal olup olmadığına ve orijinalse kaç yılında üretildiğinde. trendyol genellikle orijinal parfüm gönderse dahi bayat, yılı geçmiş olanları gönderiyor. koku bozulmaları da bu sebeple oluyor.

11 mayıs 2021 21:57

2. Trendyolun kimin ne gönderdiği konusunda Bi fikri yok ki, herkes at koşturuyor o yüzden bence batch kodunu taratın. Onlar bile kopyalanabiliyormus gerçi

11 mayıs 2021 21:59

3. Gonderen estee lauder kozmetik diye mk geciyor? Satici estee ise sorun olamaz tarihi kontrol edin sadece. Bir de uzerinde ithalatci firmanin etiketi olur ona bir bakin (elca kozmetik yazabilir)

11 mayıs 2021 22:04

4. süslü trendyolda satıcı estee lauder ama gönderen firma este kozmetik olarak geçiyor.

11 mayıs 2021 22:21

5. süslü checkcosmetic'ten baktım ağustos 2020 yazıyor ama ben hala sahte olduğunu düşünüyorum barkodlu olmasına rağmen. bu parfüm değil kolonya bildiğiniz.

11 mayıs 2021 22:24

6. Este kozmetik diye yaziyorsa bana da tuhaf geldi ama trendyol magazasindan aldiysaniz sahte olamaz. Yine de incelenmesi icin alirlar bence esteenin musteri hizmetlerini arayip halletmeye calisin :)

11 mayıs 2021 23:00

7. Süslü gerçek batch code numaralarını kopyalayabiliyorlar haberin olsun. Bence yasaklar kalkınca sephora gibi güvenilir yere gidip bir dene. Parfüm iadesi yapılabiliyorsa da bence direkt iade et. Trendyol u geçtim, morhipo boynerin ama orada bile tarihi geçmiş ürün satılıyor. İnternetten parfüm almamak lazım.

12 mayıs 2021 01:12

8. eveeet süslü bir daha assssla indirim diye trendyoldan kozmetik almam. gidip sephora da kazıklanırım daha iyi. benim gibi sorun yaşayanların iadesi gerçekleşmemiş parfümleri açtıkları için galiba ama ben yinede iade etmeye çalışacağım.

12 mayıs 2021 01:45

9. ss (link: https://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Bronze-Goddess-Eau-de-Parfum-2019-55182.html Bunu) almak isterken (link: https://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Bronze-Goddess-Eau-Fraiche-2019-55183.html Şunu) almış olabilir misiniz? Bana yanlış parfümü almışsınız gibi geldi de.

12 mayıs 2021 06:14

10. süslü şimdi baktım da ilk atığınız versiyon sanırım satılmıyor burada.

12 mayıs 2021 14:29