süslüler beyaz tişörtteki sarı koltukaltı lekelerine ne yapıyorsunuz, artık kudurdum çamaşır suyuna basıcam?

alüminyumsuz deodorant önerilerine de açığım :((alüminyumdan oluyormuş galiba

1. Ben siyah beyazlar için olan deodoranttan kullanıyorum ama onların da çok fazla önlediğini düşünmüyorum. Makinaya atmadan önce koltukaltlarına asprin sıkıyorum ve ön yıkamalı uzun programda yıkıyorum.

Sarı leke üzerine oturduysa kosla vanish toz olanlardan alıp o bölgeye döküp sıcak suda bekletebilirsiniz yarım saat kadar. Sonrasında da makinede yıkancak.

13 eylül 2019 19:53

2. O sarı lekeler leke cikariciyla vs. Cikmiyor. Kuruyken Uzerine karbonat dokup, sonra sirke dokup bekletip makinada yikayip ve bunu hi kac kez tekrarlayarak baya giyilecek duruma getirdim ben. Nivea siyah beyaz deo da dahil (hatta o daha bile cok) cogu yapiyor. Adidas deo fena deil leke acisindan ama en iyisi ve sagliklisi karbonat kullanmak koltukaltiniza.

13 eylül 2019 21:48

3. süslü instagramda çok biliyoruz biz hesabında kesin vardır çözümü. beyazlarını yıkarken deterjan gözüne çamaşır sodası koyarsan beyazlıklarını korur, aklında bulunsun.

14 eylül 2019 02:10

4. Karnonatı biraz suyla macun kıvamına getir. Sonra lekeli yere iyice uygula birkaç saat beklet. Sonra suyla akıt ve çamaşır makinasında yıka. Ben böyle yaptım 2-3 tişörtüme hepsinde de etki etti

14 eylül 2019 13:27