süslüler burun estetiği için abdülkadir göksel düşünüyordum ama çok pahalı 250.000 e kadar önerebileceğiniz iyi doktorlar var mıdır ?

1. 250 bin mi? Fiyatlar o kadar oldu mu yani bu meblağ burun estetiği için normal mi yoksa sizin bütçeniz mi fazla? Şoka girdim 250 bine ya.

29 ağustos 2024 22:29

2. 250binden bile fazla mı yani şimdi bu doktor, böyle doktorlara saygım yok

29 ağustos 2024 22:43

3. Merhaba ben 2018de abdülkadir göksele oldum çok memnunum güncel fiyatı 11€ idi en son şu an kaç oldu bilmiyorum umarım gönlünüze göre bulursunuz

30 ağustos 2024 03:17

4. Sağlık turizmindeyim Hastalara 7 gece otel ve transfer her şey dahil 95k fiyat veriyoruz pahalı buluyorlar hahahahah 250 güzel paraymış

30 ağustos 2024 08:46

5. 2012'de abdülkadir göksel'e ameliyat oldum. paralar buraya gelmiş mi şok oldum

30 ağustos 2024 09:17

6. Çok sağolun süslüler, en son 10 bin Euro olarak fiyat almıştım :/

30 ağustos 2024 13:12

7. 4 ay önce ülkenin prof. unvanlı en iyi revizyon doktorlarından birine 200.000 tlye revizyon yaptırdım süslü ve bilen bilir revizyonlar 2 katı pahalıdır normal ameliyatlardan. şu an 240.000e yapıyor ona rağmen. bu adama saygım falan yok evet, ameliyata ihtiyacım da yok ayrıca. inanılmaz uçuk bir fiyat, bırakalım bunları. ayrıca hakkında baya şikayet de var adamın, ilahlaştırıp keriz silkelemesine çok alışkınsınız. gerçi kendi ülkesindeki vatandaşa bu paraya zaten pek ameliyat yapmıyordur, yurtdışına çalışıyordur artık

30 ağustos 2024 16:11

8. 1 milyon olsa yine ok dersiniz, sindire sindire silkeliyorlar. beyin ameliyatı değil bu, burun ameliyatı. sizin deyiminizle en iyisi olsa bile bir sınırı olmalı

30 ağustos 2024 16:12

9. Anon2 mümkünse isim alabilir miyim?

30 ağustos 2024 16:26

10. Fiyatı ya da yaptığı işi beğenmiyorsanız gitmezsiniz. arz talep meselesi adam çok kötü yapıyor olsa bir alır iki alır üçüncüye hastası olmazdı herhalde. Hayır abdülkadir göksel değilim bu arada burnumu da yaptırmadım. Ama adam dirsek çürütmüş doktor olmuş üzerine uzman olup o alanda markalaşmış varsın alsın. O almayacak kim alacak?

30 ağustos 2024 19:26