süslüler cinsel ilişkimden zevk alamıyorum napabilirim?

ilk cinsellik deneyimimi uzun süredir birlikte olduğum sevgilimle yaşıyorum. yaklaşık 2 aydır birleşme yaşıyoruz. oral da yapıyor bana ama hiçbir şeyden zevk alamıyorum. ilişkiyi yaşamadan önce yaptığımız sürtünmelerde gayet zevk alıyordum, hatta kendime mast yaptığımda da orgazm olabiliyorum ama sevgilimle zevk alamıyorum. tavsiye verebilir misiniz ne yapabilirim? bazı pozisyonlarda da kasıklarımda ağrı oluyor ama bir sorunum yokmuş doktora gittim. onu çok seviyorum ve ben de zevk almak istiyorum.

1. Süslü sorunla alakasız ama ben de uzun süredir birlikte olduğum sevgilimle ilk cinsel ilişkimi yaşamaya karar verdim. Ama acısı beni çok korkutuyor aklımıza kazınan saçma sapan şeyler yüzünden. Biliyorum herkesinki farklıdır ama senin ilk ilişkin çok acılı oldu mu? İlk seferde birleşme sağlayabildiniz mi ve acıdıysa nasıl bir acıydı?

6 ağustos 2021 13:57

2. İşte ten uyumu dedikleri şey bu. İstediğiniz kadar sevin olmayinca olmuyor.

6 ağustos 2021 14:02

3. a1- süslü seninle aynı durumdaydım bu yüzden 3 seneye yakın bekledim.. dilersen adını aç ya da ben açayım özelden anlatayım sana tüm yaşadıklarımı çünkü ben de aynı senin gibiydim.

6 ağustos 2021 14:02

4. Allah çarpsın aynı soruyu ben soracaktım akşam süslü.

4.5 yıllık sevgilimle ben alışana kadar sürtünme denerken gayet haz duyuyordum, birleşmeye başladığımızdan beri sıfır haz sıfır. Ya bu nasıl oluyor belli değil bitse de gitsek diye bekliyorum resmen suratımda şu ifadeyle;  0_o

Psikolojik bir sebebi var yüksek ihtimalle

6 ağustos 2021 14:03

5. a2- süslü hayır birleşme yaşayana kadar inanılmaz zevk alıyordum dokunmasından öpmesinden temasından. resmen içime girmeden orgazm olma aşamasına geliyordum eliyle uyarıyordu beni. ama cinsellik fobimden midir nedir ilişkiye başladığımızdan beri o eski zevk duyum isteğim yok

6 ağustos 2021 14:04

6. a4- süslüm yalnız olmamama çok sevindim nolacak peki ya nasıl aşıcaz bunu

6 ağustos 2021 14:04

7. Aşko şu cevabın altına imzamı atcam; "birleşme yaşayana kadar inanılmaz zevk alıyordum dokunmasından öpmesinden temasından. resmen içime girmeden orgazm olma aşamasına geliyordum eliyle uyarıyordu beni. ama cinsellik fobimden midir nedir ilişkiye başladığımızdan beri o eski zevk duyum isteğim yok"

Ya adam mememi elleyince uiy oluyordum o zaman cinsellik değil miydi bu aşırı kırgınım kendime şimdi mi fobi olası tuttu diye🥲

ben başka bir tecrübe yaşamıştım ayrıca olduğumuz bir sırada, o gayet güzel geçti bu durum da bana acaba penis boyuyla mi alakalı diye düşündürtecek ama neredeyse hiç fark yoktu aralarında, sanırım sorun bende ve daha içsel diye inanmaya başladım bende.

6 ağustos 2021 14:19

8. *Ayrı olduğumuz demek istemiştim yukarda

Sevgilim ben tatmin olayım diye öyle çaba gösteriyor ki hani işimi göreyim kıçımı dönüp yatayım adamı da değil yani. Gerçekten üzülüyorum ya bende patır patır sevişmek istiyorum sevgilimle odjdjdjdjd.

Süslü ben ilk 2-3 denememizde çok acı çektim, bu da bende travma yarattı belki. Senin de öyle oldu mu belki suçlu budur 🥲

6 ağustos 2021 14:23

9. Nedir bu kadınların çektiği.. neden her şey bizim için çok zor merak ediyorum. Her ay kanıyoruz, doğum yapıyoruz, cinsellik ilk zamanlar acılı oluyor, zevk almamız zor vs.

6 ağustos 2021 14:26

10. Başka adamdan zevk alıp sevgilinizden zevk almiyorsunuz ve sorun sizde öyle mi?

İyi kafa.

6 ağustos 2021 14:38