süslüler denizden sonra saç bakımı?

süslüler saçlarım kalın telli ve kuru, denizden sonra saçlarıma en kısa ve en verimli bakımı nasıl yapabilirim? denizden çıkar çıkmaz bişeyler mi sürmem gerek yoksa duştan sonra mı? nemlendirici olarak nasıl bir bakım uygulamalıyım? hindistan cevizi yağı sürdüm ama saçlarım kafama yapışıyor bu defa. zaten ismail türüt gibi terleyen biriyim iyice kötü gözüküyor saçım.  akşamları çarşıya yürüyüşe çıkıyoruz bakıyorum bütün kadınların saçları pırıl pırıl bakımlı bi benimkiler kupkuru ve tülerik. ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz?

1. kendim denemedim hiç ama saç maskesi olabilir süslü. hindistan cevizi anlık güzelleştirmek için iyi değil zaten arada yapıp evde durmalık bi şey. denizden çıkarsın saç maskesi sürer topuz yaparsın, eve gidene kadar etki eder yıkarsın sonra.

20 temmuz 2024 19:37

2. yapabileceğin en iyi şey denize girmeden önce ve denize girdikten sonra saçını duru suyla yıkamak. deniz suyuna girmeden önce saçına suyu çektirirsen denizin tuzlu suyunu emip kuruyup çıtır çıtır olmaz. çıkınca da direkt durularsan aynı şekilde tuzlu su saçında kalmaz. sonra da herhangi bir leave-in sprey veya yağ ürün sürüp örebilirsin. üstüne de hasır şapkayı çektin mi hiç zarar görmez saçın. havuz için de aynısı geçerli hatta havuz daha beter yapıyor suya girmeden önce mutlaka saçınızı tamamen duru suyla ıslatın

20 temmuz 2024 19:43

3. urban care'in monoi oil ylang ylang içeren onarıcı saç maskesi var tekli pakette satılan o maske denizde güneşte yıpranan saçlar için bir harika dostum. tatile giderken mutlaka 2 tane atıyorum çantaya ister üstünde yazdığı gibi duş öncesi ister şampuan sonrası kullanabilirsin. Şampuanı da var bende arada onunla birlikte kullanıyorum o zaman saçım hem yumuşacık oluyor hem de parlak görünüyor. Hyaluronic asitli arganlı çeşitlerini de kullandım ama en güzeli bu. sıvı saç kremi de çok güzeldi eğer duştan sonra sıvı saç kremi kullanmayı seviyorsan onu da alabilirsin benim saçım kısa olduğu için gerek duymuyorum şu an.

20 temmuz 2024 20:56

4. mümkünse kafanı suya sokma süslü. bir de içe suyuyla son durulama yap. tatilde sevgili dyson'um bana çok yardımcı oluyor.

21 temmuz 2024 13:51

5. Süslüler çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Saçımı önceden duru suyla ıslatma tavsiyenize mutlaka uyacağım ve tavsiye edilen ürünleri de alıp söylenen şekilde kullanacağım. Çok yardımcı oldunuz çok çok teşekkür ederim süslüler. 🙏🏻

21 temmuz 2024 14:39