süslüler en kolay ne içsem kafam güzel olur?

tekila shot atmayı düşündüm ama içkilerin alkol oranlarını bilmiyorum, ne içiyim nispeten uygun fiyata kafam güzel olsun ahsjaja bu arada sitede soru sormaya korkar oldum aq her b.ka linçliyo kart namus tayfası

1. Ben cinin sarhoşluğunu çok seviyorum. Tekila shot shot çok ergen işi ve sarhoşluğu sakat. Hızlı içtiğin için anlamıyosun tak diye vuruyo. Bi de başka şeyler içerken aralarda bi shot atılacak bi içki, bi şişe alıp bitirecek değil, bana göre tabi. Güzel bi cin alıp, tonikle içmek, yaz sıcağında missss... Canım çekti🤤

23 haziran 2022 19:09

2. ben de volim diyorumm

23 haziran 2022 19:09

3. Kişiye göre değişir bu bence mesela viski çok severim ama öyle pek sarhoş etmiyor beni ama yarım şişe şarapla deli gibi sarhoş olmuştum

23 haziran 2022 19:25

4. Ss bir noktadan sonra kusma ihtimalin de var o yüzden çakır keyif olmak istiyorsan çok içmek yerine hızlı içmeye bak. Ben viski içemem mesela çok ağır geliyor tekila ona göre daha tatsız. Tek içmelik küçük boy şaraplar var onlara da bakabilirsin.

23 haziran 2022 19:33

5. Votka diyorum ben. Viski sonradan çarpıyor beni.

23 haziran 2022 19:33

6. Vodka collins. Alkol içtiğimi de anlamıyorum. Tak tak gidiyor.

7. Viski kola

23 haziran 2022 19:38

8. vişne-vodka + 1 shot ama hızlı içmeniz lazım

23 haziran 2022 22:27

9. Cin tonik bence de en temiz ve mide bulandırmayan sarhoşluk

23 haziran 2022 23:40

10. Vodka içince yamuluyorum ben shot atarak. Volim önermem çok riskli geliyor.

24 haziran 2022 12:56