süslüler evlendikten sonra kızlık soyadını kullanma/kullanmama konusundaki fikirleriniz nedir süslüler?

kızlık soyadını kullanmanın artı ve eksileri var mı,ya da daha sonra kızlık soyadını da almadı diye pişman olan?

1. soyadım kötü değil ama hiç umrumda bile değil bu durum ben kızlık soyadımı kullanmayı düşünmüyorum evlenince

19 aralık 2019 21:53

2. 20 haneli ismim+eş soyadı (alacağım)

Kim ne derse desin hayatımın bir bölümü o 20 haneli isimle geçti. Uzunluğu umrumda değil.

19 aralık 2019 21:54

3. benim çok hoş bir soyadım var işim de soyadımla ilgili odfdkfkf kullanırım herhalde büyük ihtimalle xd

19 aralık 2019 21:54

4. Bende kaç yıldan sonra soyadının değişmesini  saçma bulsam da o soyisim illa alınacak zaten. O yüzden önceden illa kulanırdım diyordum ama şimdi soyadına göre değişir diyorum. Uzun bir soyadı olursa kendi soyadımda çok kısa değil 2sini kullanmam ama mümkün olduğunca ikisini kullanmak isterim. Herkesin kendi tercihi ama bazen görüyorum 2 isim var üstüne uzun 2 soyadı çok zor yahu

19 aralık 2019 21:59

5. Kendi soy ismimi sevdiğim için değiştirmek istemem. Çift soy isim olayını da sevmiyorum. Kendiminkini kullanmayı kesinlikle tercih ederim.

19 aralık 2019 22:00

6. eşimin soyadını almak istemiyorum, yalnızca kendi soyadımı kullanmaya devam etmek istiyorum. umarım bu kısmı kabul edecek biriyle evlenirim.

19 aralık 2019 22:03

7. Biri illa ki bir erkeğin soyadından diğer erkeğin kdkdkdk diyecektir demiştim yanılmadım :(

19 aralık 2019 22:15

8. Eşimle soyisim konusunda bir çatısma yasamadik, hatta dava acalim benim soyadimi alma,  sen kendi soyadini kullanmaya devam et demisti. Ancak ben istemedim. Kimlikte sadece esimin soyismi geciyor, dogal olarak resmi islemlerde esimin soyadini kullaniyorum. Sosyal medya hesaplarimda, isterindeki yazismalarda kizlik soyismimi kullaniyorum.

19 aralık 2019 22:21

9. çift soyadı kullanacağım. hem bu yaşıma kadar bu soyadına sahip olduğum için hem de babam da bu şekilde rica etmişti. sevgilim de böyle olmasından yana

19 aralık 2019 22:23

10. Çift soyadı kullanıyorum, halimden çok memnunum.

19 aralık 2019 22:26