süslüler güneş ismi nasıl sizce?

kızım için henüz isim seçemedik

1. Bence de çok güzel

23 ağustos 2023 13:07

2. Teşekkürler anonim 1. Birçok isim arasından en sevdiğim bu ama eşim yurtdışında yaşarsa zorlanacağı bir isim diyor yine de koymayı düşünüyoruz umarım benim kızım da neşeli cıvıl cıvıl bir kız olur :')

23 ağustos 2023 13:08

3. Teşekkürler anonim 2 ❤️

23 ağustos 2023 13:08

4. Gayet güzel şurada gördüğüm en güzel birkaç isimden biri hatta. En güzeli de zamansız bir isim.

23 ağustos 2023 13:17

5. Bence de adana hariç her yer ve zaman için pozitifliği çağrıştıracak bir isim.

23 ağustos 2023 13:18

6. Benim içimi açan çok tatlı hoş bir isim 🌞 sağlıkla gelsin güneş'iniz 💛

23 ağustos 2023 13:31

7. Hepinize çok teşekkürler süslüler 🫠anonim 5 cevabınıza çok güldüm süslüm djdjjd

23 ağustos 2023 14:23

8. Ay bırak ya benim zor ismimi bile pat diye söylüyor yurt dışındaki insanlar ss. Kaldı ki güneş ismine voleyboldan alıştı insanlar iyice zehra güneş sağ olsun.

23 ağustos 2023 15:50

9. can bonomonun vefat eden annesinin ismi ve annesine yazdığı güneş isimli bi şarkı var. bunun hikayesini de anlatmıştı bi insta postunda. o yüzden ben çok beğenirim güneş ismini :)

23 ağustos 2023 16:00

10. isim güzel ama çocuğuma bu ismi vermezdim. çok fazla türkçe karakterler var ve telafuzu zor, daha universal bir isim koymaya çalışırdım. bir de sarışın veya açık kumral birisine bu isim gider gibi geliyor, bilmiyorum belki kuzenimin iskandinav sarısı kızının adı güneş olduğu için kafamda öyle oturtmuş olabilirim.

23 ağustos 2023 18:26