süslüler güzel bronzlaşmak için ne yapmalı?

aklıma sabah sadece güneş kremi sürerim üçten sonra güneş kremi üzerine bronzlaştırıcı sürerim geldi ama siz ne diyorsunuz. bu beyaz peynir süslünüz nasıl beş günde biraz olsa bronzlaşır

1. Merhaba süslü, beyaz peynir gibiysen güneş ışınlarından ultimate hasar alırsın ve büyük ihtimalle sende benim gibi bronzlaşmak yerine pancar olanlardansın. Ben bronzlaştırıcı sürüyorum güneş kremi sürünce hiç mi hiç yanmıyorum. Sadece bronzlaştırıcı olunca çok fena pancar oluyorum, bildiğin yanıyorum ve canımda acıyor ama bir haftaya kalmadan rengi oturuyor esmer olamasam da bikini izim falan çıkıyor.

12 temmuz 2021 07:57

2. Sakın güneş kremi sürmemek gibi bir şey yapmayın kansere davetiye çıkarıyorsunuz. Beyaz olmak ayıp değil günah değil anlamıyorum bu kaygıyı sağlığınızdan önemli değil.

12 temmuz 2021 08:10

3. 5 günde imkansız yanamazsınız. Bence acı çekmemek için güneş kremini sürüp güneşin tadını çıkarın.

12 temmuz 2021 08:14

4. içinde bir miktar da olsa koruyucu olan (10-15 spf gibi) bronzlaştırıcı yağlar kullanıyorum. son 2 yıldır da hawaiian tropic tercihim. bol bol yağlanıp eşit şekilde kendimi yakmaya çalışıyorum. süre kısaysa biraz haşlanmayı göze alıyorum uzun bir tatilse yavaş yavaş yanıyorum. ama ben yüzüm hariç genelde güneş koruyucu sürmem. asla yanamam çünkü öyle. bronzluğun kalıcı olması için de her gün hatta günde 2-3 kere tüm vücudu nemlendirmek gerekiyor. tatil öncesinde de bol bol keselenmek lazım.

12 temmuz 2021 08:14

5. anonim3 yanar geçen hafta 3 gün tatille yandım :) hiçbi yerim de haşlanmadı omuzlarım bı tık daha fazla yandı sadece. ha öyle eda taşpınar gibi olunmaz ama bildiğiniz buğday oldum işte hafif bronz.

12 temmuz 2021 08:15

6. Süslüler güneş kremi sürmezsem su toplayacak kadar yanarım biliyorum kendimi :( güneş kreminin üzerine bol bol bronzlaştırcı süreyim o zaman

12 temmuz 2021 09:11

7. Welcome to the cilt kanseri...kusura bakmayın ama biraz koyu duracağım diye güneş kremini kullanmayıp bronzlaştırıcı asla kullanmam. Bronzluk sağlıklı değildir. Cilt kanseri tedavisinin ya da başka kanser türlerinin tedavisinin kolay olduğunu zannedenve bile isteye güneşin zararlı etkilerine maruz kalmak isteyen varsa direkt İzmir Gaziemir'deki radyasyonlu mahallede yaşamaya başlasın -_-

12 temmuz 2021 09:32

8. A6 biraz toprağa falan bas bence

12 temmuz 2021 09:51

9. Ay süslü cevabım yok da umarım güzel bronzlaşırsın. Bu cevap yazanlar da kimyasal hiçbir kozmetik ürün kullanmayan, şekeri gluteni kesmiş veganlar. Yoksa imkani yok bronzlaşmaya bu kadar takmanın hasta ruhlular

12 temmuz 2021 10:00

10. Bronzlaştırma etkili güneş kremleri var süslü gerçi Türkiye'de satılıyor mu bilmiyorum varsa deneyebilirsin

12 temmuz 2021 10:57