süslüler geçmeyen regl ağrısı hk?

arveles çok az kesti 7 8 saat sonra majezik duo aldım nerdeyse içmemiş gibiyim. sıcak su torbasıyla idare ediyorum ama geçmiyor.  bi önerisi ilaç vs olan var mı süslüler

1. yani ben yılda 1-2 kez aşırı kötü kramptan ağlamalı kusmalı oluyorum ennn baştan acile gidiyorum hiç ilaç içmeden. iğne yapıyorlar bana ancak o kesiyor siz de hapların etkisi azalınca acile gidin bence madem işe yaramıyorlar doktor çözüm bulsun

8 şubat 2022 20:54

2. süslü ağlamalı oldum ama kusmalı olmadım hiç. mide bulantısı oluyor biraz. sancım çok çok yok daha sancılı olduğum zamanlar oldu ama ilaç alınca geçti

şimdi sabit bir ağrı var bir türlü geçiremedim.. sonum hastane benim de

8 şubat 2022 21:03

3. Çok şiddetli olunca dexforte bana çok iyi geliyor süslü. Ama tam değil yarım al ilacı. Yarımı daha etkili. Bir de aç karna içmen gerekşyor

8 şubat 2022 21:15

4. süslü dexday var suya atarak içiliyor. biraz daha dayanıcam onu içicem mecbur

3. ağrı kesicim olacak ölmem inş sdflkjsdlfj :(

8 şubat 2022 21:26

5. Regl zamanımda daima buscopan plus kullanıyorum. Ağrım geçiyor rahatça geçiriyorum. Doktora veya bir eczacıya danışarak kullanabilirsin  süslüm :)

8 şubat 2022 22:49

6. süslü buscopan hafif değil mi ya :/ o da pek etki etmiyor bana

8 şubat 2022 23:49

7. Ben hep ponstan forte süslü memnunum çok ağır geçer regllerim..

9 şubat 2022 00:18

8. süslü kdkdkdjdk söveceksiniz ama burdan görüp ponstan forte kullandım son 2 reglimde, 2 saat filan biraz kesti istediğim verimi alamadım

9 şubat 2022 01:04