süslüler hastayım ve sevgilim benimle ilgilenmiyor resmen?

kötü olduğumu biliyor insan bir yazar nasıl oldun iyi misin şunu yap bunu yap diye ama tık yok yani umrunda değilim resmen . yat dinlen demekten başka bir şey dediği yok. ben ona o hastayken böyle davranmıyorum. neyse süslüler şimdi nasıl davranmalıyım sizce 2 senedir beraberiz önceden bu şekilde değildi:(

1. Peki:(

24 şubat 2020 01:11

2. Erkekler bu konuda biraz odun maalesef. Bizim anaç bir yapımız olduğu için aynı davranışları onlardan da bekliyoruz ama çoğu zaman karşılık bulamıyoruz. Benimki de grip olduğumda veya boğazım ağrıdığında benle görüşmez. İlk dönemlerde baya gücüme gitmişti ama hastalıktan korkan bir insan olduğunu anlayınca onu öyle kabullendim. Hala birlikteyiz ve bir sorunumuz yok. Bence üzerinde çok düşünme dinlen iyice.

24 şubat 2020 01:15

3. Süslü bunun seninle alakası var. Eski erkek arkadaşım çok küçük bir rahatsızlığı olsa dahi sanki ölüm döşeğindeymiş gibi davranırdı. İlk başta çok ilgilendim. Sonra bu ölüm döşeği mevzuları bitmek bilmedi. Hani gerçekten ölse vitamin al geçer diyecek moda geldim. Son hastalıklarına dair ilgim yarabandı yapıştır, yat dinlen şeklindeydi. Çok nazlı ve prenses bir yapınız varsa yılmış olabilir bu durumdan. Bir de grip geçiriyorsanız ilacınızı alıp yatıp dinlenmekten başka bir çözümü yok bunun. Adam napsın ?

24 şubat 2020 01:20

4. Ayy ben de öyleyim grip falan tarzı ufak hastalıklarda çok ilgilenmem. Ben hasta olursam da kimseden ilgi beklemem öyle. Sevgilim de tam tersi of tam bir nazlı bebek oluyor. 1-2 okey de yani iyileşene kadar mıymıy. Ne diyim ki doktora gittin mi, ilaçlarını aldın mı falan e bide yat dinlen diyorum yani ne diyim başka? sinir oluyorum. acaba sizde biraz abarttınız mı? Ya da çok mu sık hastalanıyorsunuz? Önceden böyle değildi diyorsunuz ya o yüzden mantık yürüttüm.

24 şubat 2020 01:24

5. Ay süslü bu erkeklerden çok şey bekliyoruz salla gitsin sen iyileşmene bak

24 şubat 2020 01:27

6. Üzgünüm süslü ama ben sevgiyle çok alakası olduğunu düşünüyorum. Eski erkek arkadaşıma bir gün evde yatarken yumurtalıklarımin aşırı agridigini söyledim. Regl falan da değildim. Kendisi arabayla hemen geldi aldı beni özel doktora götürdü yumurtlama agrisiymis o zamanlar böyle bir şeyleri de bilmezdim. Yine kendisi elimi kestiğimj söyleyince koşarak geldi iyi misin diye yakın mesafeydi. Yat dinlen iyi olursun tiplerinden uzak durmanızı öneririm.

24 şubat 2020 01:31

7. Bence asıl sorun öncesinde böyle olmaması.

24 şubat 2020 01:32

8. Uyuyorsunuz zannediyor olabilir süslü

24 şubat 2020 01:34

9. Hayır süslü sık hasta olmuyorum ki . 2 hafta önce hastaydım geçiyor gibi oldu sonra daha kötü oldum evet grip abartılacak bir şey değil biliyorum ama neden geçen senelerde bu şekilde değildi . Benim de ona aynı şekilde umursamaz davranmam gerekiyor  sanırım

24 şubat 2020 01:40

10. Ben de böyleyim ya.. Sevgilimin beynine pıhtı atmıştı, bir hafta hastanede yattı. Taburcu olacağı gün gidebilmiştim. Ben bir öküzüm. :(

24 şubat 2020 01:42