süslüler hep yazılım konuşuluyor. iktisat mezunuyum. pwc, kpmg, ey, mazars denge maaşları nasıl?

başvuru yaptım dönüş bekliyorum ama bir yandan da çok merak ediyorum denetim sektörü piyasasını

1. marmara ingilizce iktisat mezunuyum süslü.

19 ağustos 2021 17:24

2. başlangıçta az olduğunu biliyorum da süslü 1-2 sene içinde deneyimle nasıl rakamlara yükseltirler ortalama ne olur ilerleyen zamanlarda onu merak ediyorum aslında en çok :)

19 ağustos 2021 17:31

3. merhaba süslü. Mazar denge'yi bilmiyorum ama big4'un geneli kadrolarını oluşturdu, ekimde başlatacak. geçen hafta teklif aldım ben de.

kpmg bazında konuşuyorum, maaşları bence iyi yükseltmişler geçen yıla göre, yan hakları vs fena görünmüyor.

24 ağustos 2021 22:50

4. (yazar: anonim 3) süslü (bunu tamamen türkçe iktisat yazdığın için söylüyorum) şu dönemde staj bakmandan ziyade ingilizce üzerine yoğunlaşmanı öneririm çünkü bu tarz firmalar ingilizce bilmeni bekliyorlar. ingilizce biliyorsan ne âlâ. online stajlar ve kariyer programları başvuruları genelde Linkedin'de oluyor, orada görürsün muhakkak.

Ocak şubat ayına kadar hiç bulamazsan da apziva'yı öneririm, çalışmak istediğin alana göre staj tecrübesine yakın bir deneyim kazandırır sana.

24 ağustos 2021 22:55