süslüler instagram hikaye izlenmelerim bi anda düştü,yeni bi güncelleme mi geldi?

algoritmasını asla anlamıyorum,hesabımı büyütmeye çalışıyorum (iş için kullanıyorum) ama sanki tuhaf bir şeyler var gibi,deneme amaçlı farklı günlerde ve çeşitli saatlerinde paylaşımlar yaptım sonuç aynı sebebini bilen var mı?

1. Ne atmıştın? Ben de kendimi attığımda daha yüksek görüntülenme alıyprken manzara, Spotify, ortam vs atınca düşüyor birden. Algoritma bence kendi fotoğraflarını paylaşanı daha çok göstermek üzerine (büyük bir yemek, tarif, sinema sayfası ise durum farklıdır)

5 ekim 2022 17:13

2. Süslü her zamanki paylaştığım şeyler içerikler hiç değimedi ama izlenme resmen 4 e 1 in de altına düştü çok ilginç,hikayeler resmen gösterilmiyor  postlarda olduğu gibi

5 ekim 2022 17:19

3. benim de çok fark ediyor sebebini anlamıyorum, uzun süre hikaye atmadıysam ekstra fazla görüntüleme oluyor. ama normal bazen 300kişiye yaklaşırken bazen 130 kişi anca. kişisel hesabım herkese açık falan da değil ama neden iki katından fazla fark oluşabiliyor anlamıyorum

5 ekim 2022 17:47

4. Sosyal medya bağımlısı değilim fakat iş için bu durum canımı sıkıyor 1-2 gün ara verip tekrar deneyeceğim bakalım fark olacak mı

5 ekim 2022 17:55

5. A3 ün dediğinin aynısı bana da oldu geçen hafta

5 ekim 2022 20:07

6. valla benim 250 takipçili kişisel hesabımda da oluyor bu. ben az paylaşım yaptığım için olduğunu düşünmüştüm. storylerimi 180-190 kişi açardı. 80 görüntülemeli storym bile oldu. 130 en yüksek gördüğüm sayıydı sanırım.

6 ekim 2022 10:43