süslüler kaçmayan/delinmeyen (özellikle mat) külotlu çorap önerileriniz nelerdir?

günlük hayatımda yaklaşık 10 senedir pantolon giydiğim için külotlu çorap konusundan oldukça uzaklaşmışım. bugün kullanmam gerekti ve 3. çorabı delmeden, kaçırmadan giymeyi başardım diye sevinirken tuvalete gidince onu da kaçırmayı başardım. kullandığım çoraplar penti ve italiana'ydı, beden olarak 3 ve kalınlık olarak da 15den idi. ben mi yanlış model ve marka kullandım anlayamadım, beni külotlu çoraplar konusunda aydınlatabilir misiniz? ayrıca kaçmasına ek olarak ayak baş parmağımın delmeyeceği bir model ve marka önerirseniz çok mutlu olurum. hele bir de mat olursa tadından yenmez. renk tercihim ten (orta tonda). not olarak kaçmasının nedeni el ya da ayak tırnaklarım değil, minimum boyda kullanıyorum ikisini de.

1. Calzedonia kesinlikle. Senelerce giyiliyor.

31 mayıs 2019 01:29

2. ben de calzedonia demeye gelmiştim. evet fiyatları tuzlu maalesef özellikle günümüz türkiye ekonomisinde. fakat gerçekten çok kaliteli çoraplar. penti’den tek giyişte kaçacak 3-5 çoraba vereceğiniz parayı tek bir kaliteli calzedonia çorabına vermenizi öneririm.

31 mayıs 2019 01:57

3. Ben sana hem uygun hem de kaçmayan marka söylim italiana deneyin mutlaka

31 mayıs 2019 10:08

4. rossmannın çorapları süslü , her ince çorabı bir kere giyer yırtılır atardım, bunlar asla yırtılmıyor.

31 mayıs 2019 10:11

5. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Mutlaka deneyeceğim..

Anonim 2 maalesef italiana elimde parçalandı onu tekrar denemeyi düşünmüyorum külotlu çorap olarak, tavsiyen için teşekkür ederim.

31 mayıs 2019 14:19