süslüler kaşlarımı ilk kez aldım, sizce nasıl olmuş kötü duruyor mu?

(link: https://www.hizliresim.com/hvo0f45 önceki kaşlarım) (link: https://www.hizliresim.com/prkedmz önceki kaşlarım) (link: https://www.hizliresim.com/94rsrws yeni kaşlarım)

1. Süslü ben eski kaşını beğendim, şimdi doğal dağınık kaşlar moda ve bence de daha fresh gösteriyor insanı. Şu anki kaş fazla kavisli görünüyor, kötü değil ama ama dediğim gibi doğal olanı ben daha çok beğendim

15 ocak 2022 21:06

2. İki hali de çok güzel bence ^^ İçinize sinmediyse bundan sonra arada temizletirsiniz kestirmeden doğal şekline döner bence.

Ben ilk aldırdığımda (9 yıl oldu sanırım) çok net ve keskin olmuştu kaşlarım. 1 yıl öyle devam ettim ve sonrasında kaşımı kestirmemeye, sadece temizletmeye gittim ve eski doğal haline kavuştu. :)

15 ocak 2022 21:58

3. Bence çok güzel olmuş yüzün gözün açılmış. Sol tarafı bir tara ama karışık duruyor.

16 ocak 2022 02:29

4. sizin fotoğraflarınızı bu sitede 100. kez görmüş olabilirim. eski kaşlarınız da yenisi de ayrı ayrı güzel bence. bir daha kaş almak istemezseniz sadece şakaklara doğru olan kısmını kesseniz bile yeter. ben, bu kadar düzgün kaş yapısında kaş almama taraftarıyım.

16 ocak 2022 02:48

5. ben alınmış halini daha çok beğendim. moda olsun ya da olmasın aşırı kalın ve dağınık kaş sevemiyorum.

16 ocak 2022 02:58

6. Ya of çok tatlısın ahahahah niyeyse çok hoşuma gitti bu soru gülümsetti :D alınca daha güzel olmuş ama biraz kestir bence uzun olmuş kıvrık kalmış kaşların

16 ocak 2022 16:52

7. Süslüm göz kapaklarınızda işlem mi var?

16 ocak 2022 17:19

8. Süslüler cevaplarınız için teşekkür ederimm. A10 süslü hayır süslü işlem yok