süslüler kasaplar ya da migros vs tavuk kıyması satıyor mu? nereden bulacağız bu tavuk kıymasını :(?

evde yalnızca cam blender var ama onda asla olacağını sanmıyorum

1. Ay süslüm keşke olsa :( çekerler mi

Bilemedim makineye tavuk karışmasın diye belki çekmiyorlardır diye düşündüm ama

8 temmuz 2020 21:49

2. Blendarda olabilir süslü gayet keskin bıçakları var. Kasapların hepsi yapmıyor. Bir de yaptıracaksanız bekletmeden yiyin çabuk bakteri üretiyor. Migroslar istediğiniz şekilde parçalıyor ama kıyma haline getireceklerini satmam ama sadece tavuk satan yerler yapıyor yapmayıp ne yapacaklar satış yapmaları lazım.

8 temmuz 2020 21:53

3. Teşekkür ederim süslüm o zaman deneyeyim blenderda anonim 3 süslüm benim hiçbir fikrim yok bu konuda öyle miymiş

8 temmuz 2020 22:04

4. Açıkçası marketler ve kasaplar tavuk kıyması cekmiyorlar. Çünkü tek bi makine okuyor genelde et ve tavugun karışmasını istemiyorlar. Ben parçalayıcıda cekiyorum. Az  porsiyonlarla çekince oluyor.

8 temmuz 2020 22:38

5. valla normal kıymayı bile düzgün yapan yerler gerçekten azken tavuk kıymasını sanmıyorum. biz üstte yazıldığı gibi blender dan yapmıştık.

8 temmuz 2020 23:43

6. Küçük küçük doğrayıp cam blenderdan geçirin. Ben bazen tavuk köfteli hamburger için böyle yapıyorum.

9 temmuz 2020 14:39