süslüler kompozit bakarsanız ben de tarot bakarım, soru hakkı da veririm?

flörttük, birkaç ay iletişimimiz kesildi şu an sevgiliyiz. yorumlarınızı gönlünüzce beklerim. bakarım derseniz first date haritasını da atabilirim bunun yerine  yoruma atacağım

1. (link: https://www.hizliresim.com/iyndcny harita)

30 haziran 2023 16:34

2. Kaoslu, iletişim konusunda problemler yaşayan bir çiftsinizdir. Aile kökleriniz ya da ilişkinizin kuracağı aile bence toplumsal normlardan biraz farklı olabilir ama büyük ihtimalle evliliğe gidecek bir ilişki gibi duruyor.

30 haziran 2023 16:39

3. süslüm, kompozit bakarken nelere dikkat ediyorsunuz? mesela güneş ve ay yöneticilerde, bu bir artı desek. açılarda da kavuşum kadar zıt açılar da var. ailemizden farklı aile kurma olayını 4. evdeki neptünden mi anladınız?

30 haziran 2023 16:50

4. Asc, ev yoğunlukları, evdeki gezegenler

30 haziran 2023 17:15

5. Süslü temel seviye astroloji biliyorum bildiğim kadar yorumlarım benimde tam tarota ihtiyacım vardı. Oğuz melek hakkında ne düşünüyor? Ne yöne gidecek bu aramızdaki ilişkimsi şey ?

30 haziran 2023 17:44

6. Öncelikle bu ilişkide eril tarafa bakarken mars ve güneşe bakıyorum süslü. Mars oğlak 3. Ev güneş aslan 9. Ev 3-9 aksi iletişim/mesafeler/seyahatler aksi temel olarak. Bir mesafe ilişkisi olabilir ya da beraberken bir tarafın taşınması ya da sık sık seyahat etmesi gerekebilir. Mars oğlak güzel bir konum eril taraf bu ilişki için çabalar , uğraşır pasif kalmaz. Güneş aslan biraz egosu olabilir. Güneş merkurle bir derecelik açıda yüksek yüksek söylemleri olabilir şöyle yaparız böyle yaparız ama gerçekleştiremeyebilir. İletişim eril birey için ekstra önemli olabilir. Dişil taraf ise Venüs ve ay ikisi yengecte verici taraftasin. Aile kurmak evlenmek isteyebilirsin bu eril bireyle. 2-8 aksi para/ borçlar aksi . Plüton Satürn chiron yerleşimleri var. maddi sıkıntılar yaşanabilir dönemsel. Yükselen akrep kıskançlığın tutkunun yüksek olduğu bir ilişki olabilir. 4. Ev Uranüs bir gün evlenirseniz ya da beraber yaşamak isterseniz bu aniden olabilir. Plansız. Ya da bir tarafın yurtdışı uzak mesafelerle işi olabilir diğer tarafta ilişkinin devamlılığı için gitmek zorunda kalabilir.

30 haziran 2023 17:55

7. süslüler hepinizin ağzına sağlık, bu arada mesafe başladık ama ben ağustos'ta onun yanına gideceğim (tanışmadan önce de gidecektim, tesadüf oldu) şu an bayram ziyaretindeyim, hepiniz sorularınızı bana sorun lütfen; ben en geç 12 civarı bakmış olacağım. kaçmayacağım merak etmeyin. güvenmiyorsanız silebilirsiniz cevabınızı tabii size kalmış. hepinizin ağzına sağlık 🫶🏻

30 haziran 2023 19:49

8. Teşekkürler süslü, o zaman kariyeri sorabilir miyim? Kariyer konusunda birim/yönetici sorunları yaşıyorum, bunlar nasıl düzelecek düzelecek mi gibi sen nasıl rahat soruyorsan öyle sorabilirsin

30 haziran 2023 19:56

9. Süslü benim sorum oguz hakkımda ne düşünüyor ismim melek bir ilişkimiz olabilir mi ?

30 haziran 2023 19:59

10. geç kaldığım için affedin, hemen başlıyorum,

anonim 2 süslüm sen bence bu sorunlar karşısında dik duracak güce sahipsin, fakat mental olarak seni uğraşmak istemez ve yorulmuş gördüm. bence ağustos ayında bu konuyla ilgili sana olumlu gelişmeler göründü, eğer işi hukuk sürecine getirmek varsa aklında ama çekiniyorsan bence denemelisin, uğraştırıcı ama olumlu bir süreç gördüm onun için de. iş yerinde çok net ve keskin laflar kullanmamanı, ağzını çok açmadan işlerini gizlice halletmeni tavsiye ederim. çok fazla iş arkadaşlarınla sosyalleşme, davetlere çok katılma.

1 temmuz 2023 00:03