süslüler mast yaparken ne hayal ediyorsunuz?

evet saçma sapan bi konu ama ben bişey düşünemiyorum. yani sevgilim varken onu düşünürdüm. ama şimdi ne sevgilim var ne flörtüm. yani yükseliyorum bazen porno vs izliyorum ama mast yaparken kal geliyor ne yapıyorum diyorum. normalde libidom yüksek aktif cinsellikten sonra mı böyle oldu anlamadım. ya da benimki bozuldu galiba 😂

1. gerçekten ten uyumumun olduğu kişiyi düşünüyorum. aslında ilk seksimi onla yapmıştım ve tam bir hayal kırıklığıydı(erken boşalma) ama o kadar güzel öpüyordu ki öpüşünde kendimi kaybediyordum.

20 nisan 2020 23:50

2. Robert finster

20 nisan 2020 23:52

3. Ben havaya girmek için porno izliyorum. Daha sonra kapatıyorum ve o an kimi canım istiyosa onu hayal ediyorum dhsjs

21 nisan 2020 00:00

4. Kıro anonim 2 herkes doğrusunu biliyor merak etme kısalttık yani anca çemkirin soru altlarında.

Ben kendime göre de porno bulamıyorum. Sanki kadınlar hep acı çekiyolar para karşılığı zorla beraber oluyor yazık vs diye düşünüyorum çat kapatıyorum. Kendime göre kategori olsa olsa amatör sonra da diyorım kızın haberi yok kesin yazık ya diyorum asla odaklanamıyorum.

Bazen çok yükselince kendimi okşuyorum ama kafada yine deli sorular.

Öyle ğnlüleri vs düşünmem komik geliyor.

Eski sevgililerim desen hepsiyle kanlı bıçaklı ayrıldım.

Cinsellik yaşarken bi problemim yok orgazım olabiliyorum bu arada.

Ve evet baya bahanem var süslüler deliyim galiba swh

21 nisan 2020 00:03

5. Ben hayal filân etmiyorum ya düz porno izliyorum :d