süslüler ne kadar nemlendirsem de burnumun üstü sürekli soyuluyor?makyaj asla güzel durmuyor?

ne yapabilirim, önerileriniz neler?

1. peeling yapıyor musun süslü? peeling yapıp iyice nemlendirdikten sonra burnunun üstünün soyulması için hiçbir sebep yok bence

7 mayıs 2022 19:01

2. Süslüm duşta yapıyorum tanecikli peelingim var, sonrasında da nemlendiriyorum. Acaba toniğim mi kurutuyor sebebini bulamadım. Ama tonik de yapsam nemlendiriyorum hemen sonrasında. Bepanthol kullanıyorum nemlendirici olarak yetersiz mi kalıyor acaba

7 mayıs 2022 19:05

3. Acil bi durum varsa nemlendirici sürüp yüz kesen varsa onunla hafif ovalayınca geçiyordu. Tabii kalıcı değil bu çözüm

7 mayıs 2022 19:05

4. yağlı bir şekilde soyuluyorsa seboreik dermatit olabilir bir dermatologla görüşün isterseniz. ya da lrp, bioderma ya da ducrayin bu seboreik dermatit serilerine bakabilirsiniz.

7 mayıs 2022 19:06

5. Süslü evet hem yağlı hem soyuluyor bakacağım dediklerinize cok tesekkur ederim

7 mayıs 2022 19:08

6. Kullandiginiz urunlerin içeriklerini kontrol edin isterseniz. Farkinda olmadan aha, bha, glikolik asit gibi soyucu maddeler iceren urun kullanıyor olabilirsiniz. Her sonbahar başlangıcı bha e gecerim, burnumun uzeri mutlaka ilk soyulan bölge olur.

7 mayıs 2022 21:49