süslüler penti lotus mu yoksa cocktail mi? bir de lotus premium'un belirgin bir farkı var mı sizce?

1. ben lotus premium kullanıyorum hiç yok gibi duruyor ve inanılmaz rahat.

20 haziran 2019 13:09

2. penti lotus, vücudumun bir parçası haline geldi desem yeridir :) çok çok rahat

benim kullandığım (link: https://www.penti.com/ten-lotus-premium-sutyen-zidPLLOPRSU15SK-SKI?tracking=searchterm:lotus bu model)

20 haziran 2019 13:20

3. Teşekkür ederim süslüler. (yazar: Gingercake) sizin premiummuş, rahatlık ve kullanım olarak farkını merak etmiştim normal lotusla :/ lotus serisi sözlükte çok çok seviliyor zaten ben de ihtiyacım olmuşken onu deneyeyim demiştim. Ama bakarken cocktail i gördüm ve sanki göğüs arası daha rahatmış gibi geldi belki ikisini de kullanan vardır diye sormak istedim.

20 haziran 2019 13:26

4. pentiden tek sütyenim bu, o yüzden maalesef diğerleri ile kıyaslayamıyorum ama daha önce hiç bu kadar rahat bir sütyen kullanmamıştım. önceki kullandıklarım da sütyen miymiş demem sebep oldu bu model. ayrıca hiçbir giysinin altından izi belli olmuyor, kenarları gözükmüyor.

aklınıza takıldıysa mağazada ikisini de deneyin isterseniz.

20 haziran 2019 13:34

5. Penti lotusu sevmeyen tek benim galiba. Ortadaki kisim katlaniyor. Ufacik sekilde ve tisortten falan belli oluyor gicik okuyorum. 2 cup'in birlestigi yer.

20 haziran 2019 14:20

6. Buradan tam bir cevap bulamadığım için ilk uygun zamanımda gidip deneyeceğim, tekrar teşekkür ederim.

Anonim 2 sizin söylediğiniz şeyi de denerken mutlaka kontrol edeceğim, size de teşekkürler.

20 haziran 2019 14:45

7. Süslü hangisini aldın şu an indirim var ve ben de ikisi arasındayım gidip deneyendeyim de

10 ekim 2019 08:15

8. (yazar: engineer) deneyince cocktail daha kaliteli geldi süslü. hem Anon2 haklı hem de yamulacak, üstündeki ekstra kumaş potluk yapacak gibiydi. Memnunum şu an cocktailden.

10 ekim 2019 09:17